30. maj 2020
Snart rykker byggekranerne ind på Skovbo Allé, hvor der bliver opført over 200 rækkehuse. Foto: Henrik Fisker
Snart rykker byggekranerne ind på Skovbo Allé, hvor der bliver opført over 200 rækkehuse. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye boliger på vej i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye boliger på vej i Greve
Opdateret 21. september 2018 kl. 10:38
Greve - 21. september 2018 kl. 10:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ikano Boligs første boligbyggeri i Danmark kommer til at ligge i Greve. Grunden er købt, og Greves borgmester, Pernille Beckmann, glæder sig over udsigten til 230 nye boliger i kommunen.

Allerede i efteråret 2019 kommer de første rækkehuse fra Ikano Bolig til at stå klar på grunden ved Skovbo Allé. I alt skal der bygges omkring 230 huse, og det glæder Greves borgmester:

- Vi er glade for, at Ikano Bolig har valgt Greve Kommune som stedet for deres første boligprojekt i Danmark. Greve Kommune har masser at byde på med både natur, strand og kort afstand til København samt et rigt kultur- og fritidsliv. Det er dog ikke hver dag, at et så stort byggeprojekt ser dagens lys. Med projektet får vi 230 attraktive rækkehuse, som bliver et godt supplement til den eksisterende boligmasse i kommunen, siger borgmester Pernille Beckmann (V).

Ikano Bolig udvikler boligerne i samarbejde med IKEA Taastrup. Det falder naturligt, da Ikano Bolig er en del af Ikano-gruppen, som oprindeligt udspringer af IKEA.

www.ikanobolig.dk er det allerede nu muligt at blive skrevet op til de første boliger, som bliver udbudt til salg i løbet af efteråret 2018 via Danbolig Jim Riel i Greve & Solrød.

Læs mere i DAGBLADET i morgen og i Sydkysten i næste uge.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?