17. juli 2019
Snart rykker byggekranerne ind på Skovbo Allé, hvor der bliver opført over 200 rækkehuse. Foto: Henrik Fisker
Snart rykker byggekranerne ind på Skovbo Allé, hvor der bliver opført over 200 rækkehuse. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nye boliger på vej i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nye boliger på vej i Greve
Opdateret 21. september 2018 kl. 10:38
Greve - 21. september 2018 kl. 10:35
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ikano Boligs første boligbyggeri i Danmark kommer til at ligge i Greve. Grunden er købt, og Greves borgmester, Pernille Beckmann, glæder sig over udsigten til 230 nye boliger i kommunen.

Allerede i efteråret 2019 kommer de første rækkehuse fra Ikano Bolig til at stå klar på grunden ved Skovbo Allé. I alt skal der bygges omkring 230 huse, og det glæder Greves borgmester:

- Vi er glade for, at Ikano Bolig har valgt Greve Kommune som stedet for deres første boligprojekt i Danmark. Greve Kommune har masser at byde på med både natur, strand og kort afstand til København samt et rigt kultur- og fritidsliv. Det er dog ikke hver dag, at et så stort byggeprojekt ser dagens lys. Med projektet får vi 230 attraktive rækkehuse, som bliver et godt supplement til den eksisterende boligmasse i kommunen, siger borgmester Pernille Beckmann (V).

Ikano Bolig udvikler boligerne i samarbejde med IKEA Taastrup. Det falder naturligt, da Ikano Bolig er en del af Ikano-gruppen, som oprindeligt udspringer af IKEA.

www.ikanobolig.dk er det allerede nu muligt at blive skrevet op til de første boliger, som bliver udbudt til salg i løbet af efteråret 2018 via Danbolig Jim Riel i Greve & Solrød.

Læs mere i DAGBLADET i morgen og i Sydkysten i næste uge.