9. december 2018
Pladsen ved Greve Station er blevet renoveret og er nu klar til åbning. Pressefoto
Pladsen ved Greve Station er blevet renoveret og er nu klar til åbning. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny stationsplads står klar i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny stationsplads står klar i Greve
Greve - 06. november 2017 kl. 05:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De seneste mange måneder er der blevet hamret og banket ved Greve Station, og en gennemgribende renovering af Greve stationsplads er nu ved at være ved vejs ende.

Det skal fejres med en indvielse af pladsen den 8. november klokken 14. Inden arbejdet gik i gang, har der i selve planlægningen været tale om en total nytænkning af pladsen som et levende byrum, og forvandlingen med venteplads og legeplads til børnene og lettere adgang for gangbesværede og kørestolsbrugere er nogle af de forandringer, Greveborgerne kan se frem til.

- Der færdes hver dag rigtig mange mennesker ved Greve Station, som nu er blevet flot renoveret. Hvor er det en fornøjelse at se, hvordan et mørkt og utrygt område nu er blevet forvandlet til en indbydende, lys og venlig stationsplads, siger Borgemester Pernille Beckmann.

Stationspladsens udformning tager udgangspunkt i Greves beliggenhed tæt ved Køge Bugt, hvor inspirationen til pladsens udformning er inspireret af havet, stranden og klitlandskabet, hvilket kommer til udtryk ved bølgemønster i belægningen, sandklitter og græsarter.

Den samlede omkostning for renovering af Greve Station løber op i 15 millioner kroner. Halvdelen af beløbet er finansieret af Trafikstyrelsens Fremkommelighedspulje, og den anden halvdel er finansieret af Greve Kommune.

Arrangementet finder sted onsdag den 8. november 2017 på Greve stationsplads kl. 14.00. Der vil blive serveret varme drikkevarer og lagkage til alle.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk