17. december 2018
Unge Spiller Klassisk er åbent for publikum, men i år vil konkurrencen også blive livestreamet, så man kan følge med hjemmefra.
gallery icon

Se billedserie

Unge Spiller Klassisk er åbent for publikum, men i år vil konkurrencen også blive livestreamet, så man kan følge med hjemmefra.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikalske talenter samles i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikalske talenter samles i Greve
Greve - 09. marts 2018 kl. 12:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Luften er tyk af både nervøsitet og spænding, når Den Musiske Skole i weekenden slår dørene op for den populære musikkonkurrence Unge Spiller Klassisk (USK).

arrow Læs også: Lærerig konkurrence for unge musikere

60 håbefulde og velforberedte talenter fra hele Region Sjælland vil strømme til musikskolen for at vise deres musikalske evner frem.

Tre professionelle dommere sidder klar til at vurdere talenter og uddeler 1., 2. eller 3. priser til deltagerne. Ifølge musikskoleleder Mette Schneefeldt er USK en unik mulighed for de unge talenter til at snuse til den klassiske musiks verden:

- USK er en seriøs musikkonkurrence, men bred favnende. Alle deltagere får en 1., 2. eller 3. pris samt en udtalelse fra tre kompetente dommere. Men der er ingen, der går derfra som tabere. Derfor kan alle være med uden at 'slå sig'.

Med helt fremme

Den Musiske Skole udklækker mange talentfulde elever, hvilket ses i en konkurrence som USK.

- Vi har mange elever, som modtager flotte priser og udtalelser, og også enkelte af de mere sjældne talentpriser går til Greve, siger Mette Schneefeldt.

Ud af de 50 deltagere, som stiller til start i konkurrencen, er ikke færre end 18 fra Den Musiske Skole. Det gør musikskolen til den bedst repræsenterede ved stævnet.

Livestream

Det lokale erhvervsliv støtter i år op om konkurrencen og bidrager med præmier til deltagerne. Blandt andet er Café Jenners og Greve Erhvervsliv de gavmilde givere af en række gavekort.

Unge Spiller Klassisk er åbent for publikum, men i år vil konkurrencen også blive livestreamet, så man kan følge med hjemmefra. Linket direkte til streamingen findes på www.denmusiskeskole.dk eller www.facebook.com/DenMusiskeSkole.

Musikkonkurrencen Unge Spiller Klassisk 2018 kan opleves på Den Musiske Skole, Dønnergårds Allé 24 (Indgang via Hedelyskolens hovedindgang), 2640 Greve, lørdag den 10. marts fra klokken 9.00 til 16.00, hvor man kan komme og gå. Det kræver ikke billet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk