22. oktober 2021
Venstres Morten Dahlin er blevet genvalgt som folketingskandidat for Slagelse-Kredsen.
Venstres Morten Dahlin er blevet genvalgt som folketingskandidat for Slagelse-Kredsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morten Dahlin er ­genvalgt som folketingskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morten Dahlin er ­genvalgt som folketingskandidat
Opdateret 01. marts 2016 kl. 09:54
Greve - 29. februar 2016 kl. 11:24

Venstres Morten Dahlin var ved sidste års folketingsvalg kun 135 stemmer fra at vinde et sæde på Christiansborg. Nu er han klar til at forsøge at komme i Folketinget igen, og de lokale Venstre-folk bakker ham op.

Således blev Dahlin genvalgt, uden modkandidat, som Venstres folketingskandidat i Slagelse-Kredsen. Slagelse Kredsen er en del af Sjællands Storkreds, der også dækker Greve Kommune.

- Jeg er glad for, at Venstre bakker op om, at vi giver den et skud til. Jeg tror på, at jeg kan gøre en forskel på Christiansborg og glæder mig meget til arbejdet sammen med de gode Venstre-folk, siger Morten Dahlin

Opstillingsmødet blev holdt på AU's forsøgscenter i Flakkebjerg, hvor blandt andet Videnskabs- og Forskningsminister Esben Lunde Larsen (V) debatterede med de fremmødte Venstre-­medlemmer.

Formanden for Venstre i Slagelses kredsbestyrelse, Pia Lunn Christiansen ­udtaler:

- Vi er meget glade for, at Morten Dahlin vil være folketingskandidat igen. Vi tror på, at han har, hvad der skal til at for være en god repræsentant for vores område. Venstres dårlige resultat ved sidste valg, var skyld i, at der ikke blev plads til Morten på Christiansborg, men det satser vi stærkt på at lave om på ved det næste valg.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?