4. december 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mistænkt for narkokørsel: Forsøgte at snyde politiet med falsk identitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mistænkt for narkokørsel: Forsøgte at snyde politiet med falsk identitet
Greve - 10. september 2020 kl. 11:59

Onsdag formiddag forsøgte en 24-årig mand fra Østerbro i København at snyde politiet, da han blev stoppet af politiet på rastepladsen i Karlslunde på Køge Bugt Motorvejen, da de skønnede, at han var narkotikapåvirket.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Billisten, der forklarede, at han havde glemt sit kørekort, forsøgte at bilde politiet ind, at han var en 22-årig mand fra Roskilde.

Den forklaring fastholdt han, selvom politiet kunne se, at bilen altså tilhørte en 24-årig mand fra Østerbro.

Manden måtte til sidst erkende. at han var ejeren af bilen, og det viste sig, at han tidligere er blevet frakendt sit kørekort.

Derfor endte den 24-årige med at blive sigtet for kørsel i frakendelsestiden og til overtrædelse af straffelovens bestemmelser om at oplyse falsk identitet til politiet, så en uskyldig dermed risikerede at blive straffet for noget, som vedkommende ikke havde gjort.

Den 24-årige blev kortvarigt frihedsberøvet i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (mistanke om hash). Han vil senere høre nærmere fra politiet, når sagerne mod ham skal afgøres.

abkjær

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?