19. april 2019
53-årige Søren Gershøj, der er uddannet elektroniktekniker, har en baggrund som sælger af IT-løsninger hos multinationale producenter og forhandlere i 35 år. Han har for fire måneder siden takket ja til et nyt job som sælger hos det familieejede firma Max Manus, der har norske ejere. Pressefoto
53-årige Søren Gershøj, der er uddannet elektroniktekniker, har en baggrund som sælger af IT-løsninger hos multinationale producenter og forhandlere i 35 år. Han har for fire måneder siden takket ja til et nyt job som sælger hos det familieejede firma Max Manus, der har norske ejere. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Max Manus har fået salgskontor i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Max Manus har fået salgskontor i Greve
Greve - 05. oktober 2018 kl. 08:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

53-årige Søren Gershøj, der er uddannet elektroniktekniker, har en baggrund som sælger af it-løsninger hos multinationale producenter og forhandlere i 35 år.

Han har for fire måneder siden takket ja til et nyt job som sælger hos det familieejede firma Max Manus, der har norske ejere. Han arbejdede i begyndelsen både hjemmefra i privatboligen i Ishøj og på kontoret i firmaets hovedsæde i Aarhus. Men da de kunder, som Søren skal pleje og opdyrke, befinder sig på Sjælland, gav det mening at lede efter et centralt beliggende kontor i et erhvervshus på Sjælland.

Valget faldt på ErhvervsCentret i Greve på Korskildelund 6, fortæller Søren, og pr. 1. august flyttede han ind i et 14 m2 kontor.

- Jeg er blevet taget rigtig godt imod. Det er rart at have fået et sted at møde ind, og her er et rigtig godt miljø. For mig er det guld værd at komme ud blandt andre og blive en del af et lokalt erhvervshus. Mit job går i høj grad ud på at udvide mit netværk og skabe værdifulde relationer til eksisterende kunder samt andre fagfolk, som endnu ikke kender eller bruger vores talegenkendelsesteknologi. Så jeg skal fremover mere ud på messer, opsøge netværk og snakke med en masse mennesker og holde møder. Det glæder jeg mig til, fortæller Søren. Han håber, at der hurtigt kommer gang i salget til hospitalssektoren på Sjælland. For han er overbevist om, at lægerne med Max Manus produktet undgår tidskrævende tastearbejde og får frigivet mere tid til patienterne.

Søren har lige har købt en tyk bog med sundhedsfaglige udtryk blandt andet på latin for at rette op på, at han med egne ord er 'lidt bagud på point', hvad angår det sundhedsfaglige aspekt. Talegenkendelsesteknologien kan bruges i mange brancher, så Søren glæder sig til at tale med læger, sygeplejersker, hospitalsdirektører, advokater, callcentre og personer fra banksektoren for bare at nævne nogle få. Han ser det som sin fornemste rolle at kunne lytte mere end at tale, når han varetager jobbet som sælger. Og han ser det som en kæmpe fordel, at han med den nye kontoradresse i Greve kan komme hurtigt til og fra arbejde og nemt og hurtigt rundt til kunder og samarbejdspartnere på hele Sjælland.

Max Manus havde oprindelig fokus på at sælge kontorartikler. Men i dag er det talegenkendelsesteknologien, der har overtaget helt.

- I Jylland har firmaet godt fodfæste på markedet, men på Sjælland kan det blive meget bedre, da firmaet har mistet mange brugere, da Sjællands sundhedsvæsen gik over til It-systemet Sundhedsplatformen, siger Søren.