6. marts 2021
Det viste sig, at brandårsagen var nedbrændte stearinlys. Press-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Det viste sig, at brandårsagen var nedbrændte stearinlys. Press-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lille brand skyld i stort postyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lille brand skyld i stort postyr
Greve - 17. februar 2021 kl. 10:58
Af Emil Abkjær Kristensen

Nåede man at få morgenkaffen galt i halsen, fordi man ud af vinduet kunne se brandbiler, politifolk og ambulancer rykke ud i Gersagerparken, så kan panikken afblæses igen.

9.40 fik alarmcentralen en melding om flammer i en vindueskarm i en lejlighed på anden sal, og da brandvæsnet nåede frem kunne de fra en lift hurtigt konstatere, at der var tale om et par stearinlys, der var brændt ned og havde fået fat i det underlag, de stod på.

- Det er begrænset med skader i forbindelse med branden, og udover bakken er der kun få sodskader i selve vindueskarmen, siger Martin Bjerregaard, presserådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Seks betjente, flere brandfolk og paramedicinere var på plads, og Martin Bjerregaard fortæller, at det store opbud er en standardudrykning, når der er tale om en mulig brand i et boligområde.

Mens arbejdet stod på kom beboeren af lejligheden hjem, og det var derfor muligt for brandvæsnet at få adgang til lejligheden.

Martin Bjerregaard fortæller, at beboeren er blevet sigtet for uforsigtig brug af levende lys, hvor en dom kan koste en bødestraf.

Han opfordrer til, at man husker at puste lysene ud, inden man går ud af døren.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?