21. november 2017
NOAH har siden 2012 givet os nogle af landets største hits på dansk, men 2016 blev året, hvor Danmark for alvor har fået sat ansigt på den unge mand bag NOAH.Pressefoto
NOAH har siden 2012 givet os nogle af landets største hits på dansk, men 2016 blev året, hvor Danmark for alvor har fået sat ansigt på den unge mand bag NOAH.Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Koncert med NOAH i Portalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Koncert med NOAH i Portalen
Greve - 19. marts 2017 kl. 14:32
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rendyrket pop fra allerøverste hylde med fængende melodier og ærlige tekster. Det er blevet NOAHs varemærke, og Troels Gustavsen bag aliasset NOAH leverer budskabet med sin unikke klang og stærke fortolkningsevne, som man vil kunne opleve det ved koncerten i Portalen 22. marts.

NOAH har siden 2012 givet os nogle af landets største hits på dansk, men 2016 blev året, hvor Danmark for alvor har fået sat ansigt på den unge mand bag NOAH. Foruden en lang række udsolgte koncerter stod NOAH bag OL-sangen "Vi brænder", som var en af de mest spillede danske sange sidste sommer, og NOAH deltog ligeledes i den seneste sæson af musikprogrammet "Toppen af poppen" på TV 2, hvor han markerede sig med stærke og unikke fortolkninger af bl.a. Gnags, Ida Corr og Djames Braun.

Koncerten er klokken 20, og billetprisen er 250 kroner.Billetter kan købes i Portalens billetkontor på telefon 43 97 83 00, på www.portalen.dk, på www.ticketmaster.dk og hos Ticketmaster på telefon 70 15 65 65.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk