28. juli 2021
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kokain væltede ud af lommerne under flugtforsøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kokain væltede ud af lommerne under flugtforsøg
Greve - 04. juni 2021 kl. 10:47
Af Emil Abkjær Kristensen

En 27-årig mand fra Kirke Hyllinge fik afsløret sig selv, da han torsdag aften omkring klokken 20.10 blev standset af politiet på tilkørselsrampen ved Hundige i nordgående retning.

Da han steg ud af bilen tabte han nemlig en lille klump hash, som han forsøgte at skjule ved at træde på den, han indså dog, at betjentene også havde set klumpen og forsøgte at stikke af til fods.

Under flugten, der varede små hundrede meter, væltede små plastikposer med kokain ud af lommerne, og da politiet gjorde fundet op, kunne de konstatere, at der var tale om et enkelt gram hash og omkring 10 gram kokain.

- Det er klart, at vores mistanke går på, at han havde til hensigt at sælge kokain, når det var pakket i små poser, siger Martin Bjerregaard, presserådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

- Men mængderne er så små, at sigtelsen er under lov om euforiserende stoffer, som er mildere end straffeloven, henblik på videresalg vil dog være en skærpende omstændighed, hvis den videre efterforskning peger på det, siger han.

Den 27-årige mand blev også sigtet for narkokørsel, og resultatet af blodprøven skal nu vise, om han var påvirket af enten hash, kokain eller begge dele.

Han var anholdt i et par timer, mens hans bolig blev ransaget og han fik udtaget blodprøven, men politiet fandt intet ulovligt under ransagningen.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?