6. april 2020
presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kørte ind i skiltevogn: Chauffør var uopmærksom

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kørte ind i skiltevogn: Chauffør var uopmærksom
Greve - 26. februar 2020 kl. 08:59
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Chaufføren, der tirsdag påkørte en skiltevogn og væltede med sin lastbil på Køge Bugt Motorvejen, er indlagt til behandling, men er udenfor livsfare. Det forklarer Martin Bjerregaard, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Voldsom ulykke: Lastbil kører ind i skiltevogn

- Han er indlagt til observation og behandling af ikke livstruende og mindre alvorlige kvæstelser, siger Martin Bjerregaard.

- Der er mistanke om knoglebrud, og derfor er han fortsat indlagt.

Det har været muligt at afhøre chaufføren omkring ulykken, og ud fra hans forklaringer tyder det på, at uopmærksomhed var årsag til ulykken. Chaufføren overså skiltevognen, der holdt i første vognbane.

- Chaufføren har forklaret, at han ikke så skiltevognen, fordi andre lastbiler kørte foran, og da han først så den, var det for sent at reagere, siger Martin Bjerregaard, der understreger, at politiet ikke på nuværende tidspunkt har mistanke til, at chaufføren har overtrådt færdselsloven i forbindelse med ulykken.

- Der er ikke noget, der tyder på, at han har kørt for stærkt, og der er heller ikke tale om alkoholpåvirkning, siger Martin Bjerregaard.

- Nu skal vi selvfølgelig have undersøgt lastbilens takograf, så vi kan se, om køre og hviletiden er overholdt. Den kan også afsløre, om der er blevet kørt for stærkt, siger Marting Bjerregaard.