17. januar 2021
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Knallertkørere stjal sodavand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Knallertkørere stjal sodavand
Greve - 20. maj 2019 kl. 09:24

En person så natten til mandag nogle personer på en knallert på Greve Strandvej skaffe sig adgang til en sandwichbar, hvor de stjal sodavand. Midt- og Vestsjællands Politi har følgende signalement: Cirka tre personer klædt i armyfarvet, tørklæde og kasket. Køretøjer: To til tre sorte knallerter.

I Greve Main har der været indbrud i en virksomhed. Her blev et hegn klippet op.

På overvågningen sås gerningsmænd bære kasser fra lageret ud gennem et vindue og videre ud på arealet bag ved lageret. Stjålne genstande: 1.000 stk. Mascara.

En villa i Vibemosen har også været ramt af indbrud.

På gulvet i stuen var der smidt mad ud over gulvet. Udstigning er formentlig sket via hoveddøren, idet denne stod ulåst ved anmelderens hjemkomst. Anmelderren havde endnu ikke det fulde overblik, men kunne foreløbigt oplyse, at der var blevet stjålet en sportstaske med en Playstation.

En bilejer på Karlslunde Landevej er også blevet ramt af indbrud. Personbilen holdt i indkørslen til huset ude foran hoveddøren. Gerningsmanden havde stjålet speedometer og navigationsskærm. Anmelderen var sikker på, at han låste bilen aftenen forinden. Der var ikke opbrudsmærker eller tegn på vold for at komme ind i bilen.

På Bredager og Tavleager har tre biler haft indbrud. To rat og et navigationssystem blev stjålet.

I Waves opdagede butiksdetektiven i Bilka, Waves, fire butikstyve i alderen 12-16 år, som havde stjålet slik, sodavand, spiritus og lign. for i alt 935 kroner, hvorefter de havde forladt kasselinjen og butikken. En af de sigtede blev også fundet i besiddelse af en stjålen jakke fra H&M.

Sigtede blev fundet i besiddelse af en jakke fra H&M til en værdi af 499 kroner, som indledningsvist oplyste han havde fundet på Solrød Torv, efterfølgende blev der fundet et prismærke til jakken i sigtedes taske, hvorefter sigtede erkendte, at han havde stjålet jakken tidligere på dagen i H&M.

En person på Stationsager har fået stjålet sin Samsung telefon fra sin bukselomme, da under togturen var faldet i søvn.

Også i Kærnestien i Tune har der været indbrud, men politiet har ikke overblik over, hvad der blev stjålet.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?