21. oktober 2018
Engstrupgård har adresse på Møllesvinget 6 i Karlslunde. Foto: Engstrupgård
gallery icon

Se billedserie

Engstrupgård har adresse på Møllesvinget 6 i Karlslunde. Foto: Engstrupgård
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julen er startet på ­Engstrupgård

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julen er startet på ­Engstrupgård
Greve - 12. november 2015 kl. 11:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Engstrupgård Julestue byder kunderne velkommen med masser af julestemning. I julestuen og forretningen finder man masser af kvalitetsvarer med alt fra juledekorationer, adventskranse, brugskunst og specialiteter.

Når man træder ind ad døren på Engstrupgård, bliver man mødt af julestemning og duft af gran og gløgg med mere. Helt frem til jul serveres der nemlig gratis gløgg, kaffe og julesmåkager i weekenderne. Der er også masser af inspiration at hente til julens hyggelige stunder og ideer til egne dekorationer eller gavekøb.

Fra den 19. november sælges og leveres der også juletræer til lokalområdet.

Julestuen åbnede her i november, og mange har allerede lagt vejen forbi Engstrupgård, som har adresse på Møllesvinget 6 i Karlslunde. I tiden frem til jul er der præsentation og smagsprøver af julens glæder fra blandt andre Nordisk specialiteter, Taylor portvine, Vine fra Excellent Wine.

Nordisk præsenterer deres bud på julen allerede lørdag den 14. november fra klokken 12.00. Kommer man forbi, kan man smage på nordiske specialiteter og Skagen øl og opleve julestemningen. Den 21. og 28. november er der smagsprøver på Taylor portvin og Selleberg-produkter.

På Engstrupgård gør man også klar til at levere juledekorationer, juletræer og ikke mindst forslag til den årlige gavekurv til firmakunder såvel som medarbejdere.

Står man og mangler tid til at lave dekorationer eller gavekurve, leverer Engstrupgård til alle firmaer i lokalområdet. Kom eventuelt forbi og bliv inspireret og rådgivet, eller ring for tilbud.

Sidst, men ikke mindst, har alle, der handler på gården, mulighed for at deltage i lodtrækningen om en adventsgave. Der trækkes lod hver søndag i advent, og den 22. december trækkes der lod om den store gavekurv til 500 kroner.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk