2. august 2021
Et udpluk af alle landsholdstrøjerne
gallery icon

Se billedserie

Et udpluk af alle landsholdstrøjerne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ingen lyst til EM-fest efter forfærdeligt uheld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ingen lyst til EM-fest efter forfærdeligt uheld
Greve - 14. juni 2021 kl. 11:59
Af Michael Hansen

Det skulle have været den helt store folkefest, og folk i alle aldre skulle have været mødt op, og fortsat fejringen af det danske fodboldlandshold ved Bilka, Waves og Carlsberg fælles fanarrangement, søndag. Men på baggrund af den chokerende udvikling, som kampen tog, blev forudsætningerne for fodboldarrangementet med et ændret drastisk.

- Stemningen er naturligvis nok ret trykket i dag efter det, der skete lørdag, fortalte Rasmus Larsen, som er fankoordinator på Carlsberg FanVan i Danmark, mens han kunne kigge ud over en gabende tom Fan-Van.

Kontrasternes timer

De få mennesker, som fandt vej til Carlsberg FanVan søndag, var noget af kontrast til dagen før, hvor Fanvanen lagden vejen forbi Næstved Storcenter. Her varmede glade fodboldfans i timerne op til kampen og lavede en stor folkefest, men efter 42 minutter ændrede alt sig, da Christian Eriksen faldt til jorden og modtog livreddende førstehjælp, Først knap to timer senere kom der godt nyt. Christian Eriksen var stabil og i live.

Man hører nogle gange de mest passionerede fans sige, at fodbold fylder alt i deres tilværelse. En skotsk manager, Bill Shankly, blev endda berømt for sit citat om, at sporten er langt vigtigere end liv og død, men det citat har heldigvis ingen gang på jord. Det har handlingerne og kondolancerne efterfølgende modbevist.

Også Varehuschef hos Bilka, Jakob Larsen var ramt af lørdagens hændelser.

- Hele lørdagens begivenheder har lagt en dæmper på den store folkefest, som vi havde håbet på at skabe, men mange andre ting kommer naturligt nok i anden række nu efter sådan en oplevelse, som vi var vidne til i lørdags. Heldigvis overlevede Christian Eriksen og så kan resten være ligegyldigt.

Fanvanen indeholdt blandt andet mange nostalgiske minder såsom Michael Laudrups sidste landsholdstrøje og den ikoniske 80'er trøje samt King Fahd Cup prydede også bussen. Kiggede man indenfor kunne man deltage i en daglig konkurrence om en landsholdstrøje, men chokket fra i lørdags havde naturligt nok ikke foretaget sig nok til, at folk havde lyst til at være i landsholdsstemning denne søndag.

Den danske landstræner Kasper Hjulmand udtalelse lige efter kampen opsummerede søndagsfølelsen for mange. -Det er totalt meningsløst at snakke om fodbold efter det her.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?