11. maj 2021
_Y6A4159
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I Waves kan de ikke få armene ned: Genåbning gik bedre end ventet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I Waves kan de ikke få armene ned: Genåbning gik bedre end ventet
Greve - 22. april 2021 kl. 12:26
Af Emil Abkjær Kristensen

Greve: Af konkurrencemæssige hensyn kan centerchef i Waves, Pia Løhndorf, ikke afsløre, hvor mange kunder centeret havde besøg af, men hun kan dog fortælle, at der var et sted mellem 50 og 100 procent flere kunder, end der har været på samme dato i de forgangne år.

arrow Læs også: Waves summede af liv på genåbningsdagen: Vi har glædet os helt sindssygt

- Jeg er super glad. Vi havde regnet med, at der ville komme mange, fordi mange kunder havde fortalt til de forskellige butikker, at de ville komme herned, men der kom alligevel flere, end jeg havde regnet med, siger Pia Løhndorf.

Selvom hun selvfølgelig er glad for antallet af kunder, så er det i højere grad det signal, som kunderne har sendt, hun glæder sig over.

- Kunderne er kommet tilbage for at støtte os, og de har valgt at bruge deres penge her i centret. Det er det vigtigste for mig og for butikkerne. Der har været en vis nervøsitet blandt butikkerne, fordi butikker udenfor centrene og de små centre er åbnet før os, og derfor kunne det være, at kunderne havde fået stillet købelysten, siger hun.

Alt forløb i ro og orden

Selvom der var mange kunder i gennem centret i løbet af dagen, så var det på intet tidspunkt i nærheden af at nå den maksimale kapacitet på 5423 gæster ad gangen, som er coronaloftet sat på baggrund af centrets størrelse.

- Derudover var folk gode til at huske mundbind og sørge for at holde til højre. Alt i alt gik genåbningen rigtig godt, og vi kan nærmest ikke få armene ned, siger Pia Løhndorf.

- Derudover har vi sammen med butikkerne sørget for, at der er coronavagter med gule veste, som man altid kan spørge til råds. For os handler det om, at kunderne får en tryg oplevelse, siger Pia Løndorf.

Hun glæder sig også på butikkernes vegne, der for nogles vedkommende havde første åbningsdag, efter at være lukket ned i fire måneder

- Jeg kan ikke rigtig beskrive den stemning, der var i dagene op til genåbningen. Det var forventningens glæde, og det mindede mest af alt om forberedelserne før Black Friday, så det var så dejligt at se glade medarbejdere og glade kunder igen, slutter hun.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?