23. september 2020
Lars Krintel, der er ekspert i antikviteter og gamle ting, vurderer og fortæller om de ting, som deltagerne medbringer til aftenen den 30. januar i ?Karlslundehuset?.
Lars Krintel, der er ekspert i antikviteter og gamle ting, vurderer og fortæller om de ting, som deltagerne medbringer til aftenen den 30. januar i ?Karlslundehuset?.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: "Hvad er det værd"-aften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

"Hvad er det værd"-aften
Greve - 18. januar 2020 kl. 14:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den lokalhistoriske forening "Valdemar" indbyder til en aften, hvor man kan få vurderet effekter.

Karlslundehuset er rammen om en aften, hvor alle er inviteret til at komme og få en vurdering af gamle ting, antikviteter og kuriositeter. Det er den lokalhistoriske forening "Valdemar" i Karlslunde som afholder arrangementet torsdag den 30. januar kl. 19.30 i Karlslundehuset på Hovedgaden 6 i landsbyen.

Foreningen har formået en lokal antikvitetsekspert, Lars Krintel, til at være klar til at vurdere de gamle effekter, antikviteter og kuriositeter, som medbringes af deltagerne. Desuden vil aftenens ekspert om muligt fortælle lidt historie om de ting, der skal vurderes. Hver gæst kan medbringe 2 ting, som kan vurderes. På den måde får alle muligheder for at deltage.

- De fleste mennesker tænker nok, at det, jeg har, nok ikke er noget værd, men tænk jer om to gange: Det kan da godt være, at det er noget værd, siger Lars Krintel.

Derfor håber den lokalhistoriske forening "Valdemar", at folk vil fylde Karlslundehuset med spændende og sjove gamle ting til vurdering og historiefortælling. Det kan være alt, lige fra smykker, sølvtøj, tekstiler, porcelæn, spadserestokke, til keramik, malerier, tegninger og glas.

I løbet af aftenen serveres der gratis kaffe. Der er også gratis adgang til arrangementet, som er åbent for alle både medlemmer og ikke-medlemmer af foreningen, og alle opfordres til at komme i god tid, da pladsen er begrænset til 75 personer.

Har debatten om sexisme taget overhånd?