25. september 2021
Vibe Lauth giver den som vanvittig sygeplejerske.
gallery icon

Se billedserie

Vibe Lauth giver den som vanvittig sygeplejerske.
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemmeplejen kører på løbehjul i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemmeplejen kører på løbehjul i Greve
Greve - 30. maj 2015 kl. 17:50
Af Johnny Gudmand

Vibe Lauth fra Greve elsker at underholde, synge og holde foredrag. Hendes seneste påfund er showet " Godaften det er hjemmeplejen", hvor hun giver den som vanvittig sygeplejerske på løbehjul.

Greve-borgeren var som 16-17-årig ung pige i huset hos Poul Bundgaard, hvor hun blandt andre mødte Dirch Passer, Preben Kaas og Paul Hagen. Her blev hendes interesse for sang og skuespil for alvor vakt, og den lille, søde pige fik vakt cirkushesten i sig.

- Og da jeg første gang havde stået på en revyscene, var der ingen vej tilbage.

Siden har hun lavet et væld af dansktop-sange, som hun også optræder med, ligesom hun har underholdt på adskillige scener rundt om i landet. Hendes nye påfund hedder "Godaften det er hjemmeplejen" og tager udgangspunkt i de erfaringer, Vibe Lauth gjorde sig, da entertaineren var i hjemmeplejen.

- Når jeg kommer ind som den stressede sygeplejerske i mit show, er jeg lidt vanvittig og skal visitere folk. Jeg har for eksempel fået at vide, hvem der har været fødselsdag, og så skal vedkommende visiteres. Der er en masse sange, og publikum synger med, hygger og glemmer, at jeg er en vanvittig sygeplejerske. Det veksler imellem hygge og det skøre, og jeg er kun så provokerende, at publikum stadig tilgiver mig, fortæller Greve-borgeren til avisen i sit hjem i Gersagerparken.

Slå ud med armene

Vibe Lauth er uddannet frisør og er selvstændig ved siden af sine shows. Da hun i sin tid blev skilt, var det tid til for alvor at følge drømmen om at stå på scenen.

- Da jeg blev skilt, turde jeg slå mere ud med armene. Der var ikke længere nogen at stå til regnskab for. Man skal huske at tænke over, at man kun har et liv, og derfor skal man gøre det, man vil, fortæller Vibe Lauth.

Og hun gør det, hun vil, både når hun har mikrofonen og saksen i hånden.

- Jeg har startet en mobil frisør op. Alt i min tilværelse foregår på hjul. Min salon er mobil, og det samme er mine shows. For at få det hele til at løbe rundt har jeg valgt at supplere med den mobil frisør, der er åbnet for lidt over en måned siden, fortæller Vibe Lauth.

Læs mere i Dagbladet 30. maj.
Stemmer du til kommunalvalget i år?