18. januar 2020
Snart åbner den tredje Hemingway Club, som er socialt samvær for mænd på over 60 år, i Greve.
Snart åbner den tredje Hemingway Club, som er socialt samvær for mænd på over 60 år, i Greve.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hemingway Club åbner ny afdeling i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hemingway Club åbner ny afdeling i Greve
Greve - 13. juli 2019 kl. 09:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter kun tre år i Borgerhuset i Greve åbnede Hemingway Club den 2. april 2019 en ny klub i Karlslunde.

En venteliste gør, at klubbeen mandag den 2. september 2019 åbner en tredje klub. Den får også til huse i Greve Borgerhus - Greveager 9 i Greve. Den vil have mødedag om mandagen mellem 9:30 og 11:30.

Hemingway Club er et dansk socialt netværk, der bygger på åbenhed, alsidighed og respekt for andre. Det er upolitisk og ikke religiøst, og medlemskab er gratis.

- Vi skaber selv møderne, som er socialt samvær, engagerende foredrag og aktiviteter uden for huset. Der er ingen mødepligt eller dresscode. Det er tilladt bare at komme og lytte, og målet er, at vi skal være klogere, når vi går, end da vi kom, lyder det fra Hemingway Club i Greve.

Klubben er opkaldt efter eventyreren, krigsreporteren og forfatteren Ernest Hemingway, der i virkelighedens verden var et meget mere privat menneske end de macho-hovedpersoner, han skrev om.

Den første Hemingway Club startede i 2013 i Gentofte. Der er nu 16 klubber omkring hovedstaden, og en bevilling fra Velux Fonden på 2,2 millioner vil nu sætte ekstra skub i udbredelsen af klubberne. Målet er, at klubben i løbet af en treårig periode vil være landsdækkende. Du kan læse mere om vores aktiviteter på hjemmesiderne: https://hemingwayclub.dk/hcgreve/

Har det din interesse, kan du tilmelde dig på info.greve@hemingwayclub.dk til første møde den 2. september.