2. juni 2020
Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hærværk på seks biler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hærværk på seks biler
Greve - 10. december 2018 kl. 09:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag klokken 10.18 fik politiet en anmeldelse om, at flere biler i løbet af aftenen/natten havde været udsat for hærværk, mens de holdt på parkeringspladsen ved et beboelseskvarter i Bøgehegnet.

En patrulje blev sendt til stedet og fandt i første omgang fem biler, der havde flere buler. En enkelt bil havde fået knust bagruden.

Senere anmeldte endnu en bilejer, at der også var skader på hendes bil. Et bustoppested på Greve Centervej havde også været udsat for hærværk.

Lørdag aften var der en ungdomsfest i et forsamlingshus i kvarteret.

Politiet efterforsker nu sagerne og vil gerne i kontakt med borgerne, der har oplysninger i forbindelse med hærværkssagerne. Kontakt politiet på tlf. 114.

Kl. 1928 anmeldte en 72-årig kvinde, at hun onsdag aften var blevet kontaktet telefonisk af en mand, der præsenterede sig som værende fra kommunen. Manden talte om kvindens pension. Anmelderen blev skeptisk og afbrød telefonsamtalen.

Politiet vil gerne opfordre alle borgere til at udvise samme sunde skepsis som anmelderen, hvis de får henvendelser fra offentlige myndigheder på telefon/mail. Specielt når henvendelserne sker i aftentimerne/weekender.

Hvis du er i tvivl, om en henvendelse er fra f.eks. kommunen - kontakt da kommunen, for få det bekræftet.

Udlever aldrig personlige oplysninger, Nem-id oplysninger eller lignende på telefon/mail. Politiet vil gerne underrettes, når borgerne får mistænkelige henvendelser. Kontakt politiet på tlf. 114 eller anmeld digitalt via www.politi.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?