19. september 2020
Grevinderne ville gerne have været på en tur i forbindelse med fejringen, men det satte corona en stopper for.Privatfoto.
Grevinderne ville gerne have været på en tur i forbindelse med fejringen, men det satte corona en stopper for.Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grevinderne fejrede 40-års jubilæum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grevinderne fejrede 40-års jubilæum
Greve - 12. september 2020 kl. 15:07
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve: For fyrre år siden besluttede en lille håndfuld husmødre i Greve sig for at starte en tennisklub, og den har eksisteret lige siden.

Det betyder, at Grevinderne, som klubben hedder, kunne i september fejre 40-års jubilæum.

Grevinderne er en del af Greve Tennis Klub, og de mødes hver fredag både sommer og vinter for at spille mod hinanden.

- Det er en dejlig hobby, som betyder, at vi både mødes og har det hyggeligt, samtidig med at vi får lidt motion, siger Tina Grøn.

Hun var sammen med Elna Nielsen og Birgit Larsen med til at stifte klubben for 40 år siden.

- Vi var nogle stykker som enten gik hjemme eller havde fri om fredagen, og vi syntes det kunne være dejligt med noget at lave sammen, siger hun.

I dag har klubben 25 medlemmer, som for de flestes vedkommende er kvinder omkring de 70 år. Selv er Tina Grøn 81, mens den ældste på holdet har rundet 85 somre.

Anderledes jubilæum
Egentlig var det planen, at de i forbindelse med jubilæummet ville rejse væk et par dage for at spille tennis og hygge sig, men på grund af de mange coronarestriktioner bliver fejringen lidt anderledes.

- Vi holdt arrangementet internt i klubben med lidt god mad og hygge, siger Tina Grøn, der absolut ikke har tænkt sig at pakke tennisketcheren væk.

- Selvom nogle af os har ondt hist og pist og tennisalbuen er begyndt at værke, så trodser vi de små skavanker og spiller videre, fordi vi elsker at spille tennis,siger hun.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?