16. januar 2018
Lions Club Greve og Kirken inviterer til spisefællesskab den 20. april i Cafe Ask.
Lions Club Greve og Kirken inviterer til spisefællesskab den 20. april i Cafe Ask.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve spiser sammen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve spiser sammen
Greve - 13. april 2017 kl. 19:44
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

"Danmark spiser sammen" er overskriften for forskellige landsdækkende arrangementer i uge 17.

Arrangementet er en del af Folkebevægelsen mod ensomhed. Ensomhed er en stor udfordring, og derfor opfordres der til, at alle inviterer til spisefællesskab. Naboen, familien eller organisationer.

Lions Greve er inviteret til at spise med denne torsdag på Café Ask.

Søren Stensgaard fra Lions har for nylig været på besøg i Kilden i Hundige Kirke. Han fortalte om det store arbejde, der er i klubben. Det handler om at samle penge ind og også dele dem ud til organisationer og enkeltpersoner, for hvem økonomisk støtte vil gøre en stor forskel.

For deltagerne i Lions og i kirkerne er der forskellige erfaringer med ensomhed. Den enkelte af os kan opleve det i vekslende omfang, og måske kender vi nogle, som kan have brug for en invitation til at være med i et nyt fællesskab. Derfor vil der under middagen kort blive fortalt om henholdsvis Lions' humanitære og sociale indsatser og kirkernes mange tilbud.

Sognediakon Hanne Hummelshøj står som tovholder for de fællesspisninger, som er en gang månedligt. Man plejer at være omkring 40, der spiser og hygger sammen. Det er anledningen til at møde andre og slippe for at lave mad og vaske op. Mange mænd benytter muligheden for at give konen en friaften, og det er populært. Så kom gerne denne aften - eller én af de andre aftner. Ønsket er, at man snakker med dem, man sidder ved siden af. Hovedretten koster 38 kroner, og kirken giver en kop kaffe efter maden. Denne måneds spisefælleskab er torsdag den 20. april klokken 17.30 på Café Ask, Stamhuset, Askerød. Gerne tilmelding til hh@kildebr.dk.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk