17. september 2019
Den nye ungeenhed bor på Greve Rådhus. Pressefoto
Den nye ungeenhed bor på Greve Rådhus. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Greve har samlet ungeindsats

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Greve har samlet ungeindsats
Greve - 08. september 2019 kl. 09:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve Kommunes nye ungeenhed hjælper unge med at blive klar til ungdomsuddannelse eller job.

Den 1. august startede en ny ungeenhed i Greve Kommune, der skal gøre alle unge under 30 år parate til at gennemføre en ungdomsuddannelse eller få et job.

Ungeenheden består af en leder, to faglige koordinatorer og 23 medarbejdere med forskellige fagligheder, som samarbejder på tværs af uddannelses-, familie-, beskæftigelses- og socialområdet. Det skal sikre bedre sammenhæng i de unges indsatser.

- De unge skal modtage den bedst mulige vejledning fra kommunen. Derfor har vi nu samlet alle fagligheder ét sted, så det bliver nemmere at lave en koordineret og samlet indsats af en høj kvalitet, siger formand for integrations-, beskæftigelses- og ungeudvalget, Morten Dahlin (V).

Den nye ungeenhed tager udgangspunkt i en uddannelsesplan, som bliver lavet for alle unge. Denne plan indeholder blandt andet den unges ønsker, muligheder og mål.

Som noget nyt vil de mest udsatte unge også kunne få en ungeguide, der understøtter dem i overgangen til en ungdomsuddannelse eller job.

- De to værktøjer skal gøre det overskueligt og trygt for de unge at møde kommunen. De skal vide, at når de henvender sig, så sørger vi for, at de får den hjælp, de har brug for til at komme videre i livet, afslutter formanden.

Du kan læse mere om ungeenheden på www.greve.dk/ungecenter.