14. december 2018
Der blev uddelt mange pokaler, da Tune IF Fodbold havde ungdomsafslutning
Der blev uddelt mange pokaler, da Tune IF Fodbold havde ungdomsafslutning
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: God slutning på en flot sæson

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

God slutning på en flot sæson
Greve - 11. november 2017 kl. 06:22
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En god sæson blev sluttet med maner i Tune IF's ungdomsafdeling.

Der var lagt et omfattende program, hvori indgik kåring af årets spiller med mere

- Årets ungdomsafslutning startede med opvarmning for de yngste spillere fra årgang 2008 - 2012 af zumba Anne, og det er hver gang en oplevelse at se, hvordan Anne får børnene til at rørt sig og få hygget sig under opvarmning, siger ungdomsformand Søren Petersen

Efter opvarmningen var det tid til at spille den planlagte turnering, hvor årgang 2010 - 2012 spillede på ½ bane og årgang 2008-2009 spillede på stor bane. Der var virkelig gang i den, for ind imellem fodbolden var der aftalt med Bent fra Tune Hallens Cafeteria, at der kunne afhentes en fransk hot for spillerne, ligesom der var saftevand til fri afbenyttelse. Efter endt fodboldspil for de yngste, var det tid til kåring af vinderne af stævnet, hvor der blev uddelt en medalje til vinderne. Herefter fik hver spiller fra årgang 2009-2012 uddelt en pokal for at have deltaget i stævnet, mens årgang 2008 fik kåret årets spiller, fighter og kammerat.

Da de yngste havde overstået deres turnering, var det tid for de ældste spillere fra årgang 2000-2007, og de måtte klare deres egen opvarmning i hallen. På samme måde som for de yngste, var der udarbejdet en turnering og spisning af fransk hot dog i Tune Hallens Cafeteria. Alle kampe blev spillet med futsal bold, og kampene blev dømt af Tunes egne dygtige dommere. For alle årgange blev der kåret årets spiller, fighter og kammerat med mange rigtige gode taler.

- Fodboldbestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at takke for en rigtig god sæson, hvor vores baner har været udfordret af den megen regn, men i samarbejde med Tune hallen alligevel har fået afviklet vores træning og kampe til alles tilfredshed, lyder det videre fra Søren Petersen.

Resten af året står den på vinterbold, diverse indendørsstævner og herudover skal klubbens spillere ud og sælge julekalender og juletræer, samt passe dommerbord ved hjemmestævner under SBU.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk