18. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forældre i Greve Nord sætter kommunalvalgspolitikerne i stævne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forældre i Greve Nord sætter kommunalvalgspolitikerne i stævne
Greve - 10. november 2017 kl. 21:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 14. november kl. 19-20:30 slår forældre fra Greve Nord dørene op på Arenaskolen i Hundige for de lokale politikere og alle interesserede til en debataften, hvor visioner for børneområdet sættes i fokus. Adressen: Gersager Alle 1, Greve.

Greve: Kommunalvalget står lige rundt om hjørnet, og nu vil Forældrebestyrelsen i Greve Nord, der repræsenterer godt 1600 forældre og 800 børn, høre de lokale politikers holdninger til børneområdet.

Nærvær, normeringer og trivsel.

12 politiske partier har sagt ja til at deltage i paneldebatten om familiepolitik og visioner for Greves børn. Det er emner som nærvær, normeringer og trivsel, der er på dagsordenen.

- Det er forældrebestyrelsens opfattelse, at der er mange forældre, der gerne vil høre, hvad de politiske partiers visioner for børneområdet er, særligt da forskning viser, at dagtilbud af høj kvalitet ikke bare kan øge børns intelligens, men også sikrer børn et godt liv senere hen med uddannelse, job og fravær af kriminel adfærd, fortæller Næstformand Laura Rømer Weirsøe fra Distrikt Nords forældrebestyrelse. Det er netop faktorer som normeringer og nærvær i daginstitutioner, kvaliteten af det pædagogiske indhold samt pædagogernes uddannelse og mulighed for sparring, der er de bærende elementer i det, man kan kalde for kvalitetsdagtilbud.

Dialog mellem forældre og politikere

Forældrebestyrelsen i Distrikt Nord har fået puljemidler fra en pulje for Aktivt Medborgerskab, hvor en af målsætningerne bl.a. er at indbyde flere forældre til at involvere sig og øge fællesskabet mellem forældre på tværs af distriktet. Det er derfor i naturlig forlængelse af aktiviteterne i dette projekt, at forældrebestyrelsen nu indbyder til paneldebat.

Det er vigtigt at skabe rammer for dialog mellem forældre og politikere inden Greves borgere skal til stemmeurnerne og afgive deres stemme.

- Det sender et klart signal om vigtigheden af området, at hele 12 partier har meldt sig på banen for at debattere børnepolitik. Vi håber også at rigtig mange vil støtte op og deltage - både forældre, bedsteforældre og medarbejdere, siger Stine Randel som er frivillig forælder i projektet.

Initiativtagerne bag arrangementet håber på, at debatten giver både borgere og politikere mulighed for at blive klogere på hvordan hverdagen for børnene i Greves daginstitutioner og skoler ser ud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk