17. december 2018
57-årige adm. direktør Søren Riis lod sig hurtigt overtale til at blive ny formand i Karlslunde IF, da han savnede sammenholdet og hele livet omkring fodbolden i Karlslunde.
57-årige adm. direktør Søren Riis lod sig hurtigt overtale til at blive ny formand i Karlslunde IF, da han savnede sammenholdet og hele livet omkring fodbolden i Karlslunde.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fodbold-sammenhold trækker i ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fodbold-sammenhold trækker i ny formand
Greve - 11. marts 2018 kl. 06:51
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Karlslunde IF havde ikke svært ved at finde en ny formand, da det blev aktuelt.

Adm. direktør Søren Riis lod sig hurtigt overtale, da han blev opfordret til at afløse Casper Lawaetz som formand.

- Jeg har tidligere været aktiv spiller her i Karlslunde IF, og jeg har savnet sammenholdet og livet omkring klubben, siger 57-årige Søren Riis.

Han flyttede med familien til Karlslunde landsby for 20 år siden og "genstartede" fodboldkarrieren på veteranholdet i Karlslunde, hvor han ret hurtigt blev holdleder. Senere blev han medstifter af Landsbyen FC, som spillede på Karlslunde Skole. Med alderen kom der flere skader, hvorfor fodboldspillet blev lagt på hylden.

- Jeg glæder mig til samarbejdet med de øvrige i bestyrelsen, og alle de andre frivillige ledere, som på hver deres område gør en stor indsats for fodbolden i Karlslunde.

Blandt de øvrige i bestyrelsen er den hidtidige formand Casper Lawaetz.

Om Søren Riis så også starter med at spille fodbold igen, må tiden vise. Foreløbig har han meldt sig ind i klubben på "Fitness holdet" hvor flere af hans gamle holdkammerater spiller i dag.

Mediebranchen
Søren Riis har i mere end 30 år arbejdet i mediebranchen, hvor han blandt andet har været salgsdirektør for Sjællandske Dagblade, administrerende direktør for Metroxpress og senest administrerende direktør for Politikens Lokalaviser.

Han er gift med Karen, og tilsammen har de tre voksne børn, som alle er flyttet hjemmefra. Derudover tæller familien hundene Aksel og Elmer på 3 år.

For et år siden flyttede familien til drømmehuset på Greve Strandvej, hvor ikke mindst Aksel og Elmer nyder godt af de lange ture på stranden.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk