17. august 2019
Uffe Petersen, formand for Greve Boligselskab, og borgmester Pernille Beckmann er glade for aftalen om, at boligselskabet skal bygge 40 nye ældreboliger. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Uffe Petersen, formand for Greve Boligselskab, og borgmester Pernille Beckmann er glade for aftalen om, at boligselskabet skal bygge 40 nye ældreboliger. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere nye ældreboliger på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere nye ældreboliger på vej
Greve - 02. marts 2019 kl. 10:30
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I 2022 står der 40 nye ældreboliger klar til indflytning i Hundige Øst.

Byrådet besluttede på seneste byrådsmøde, at Greve Boligselskab får lov til at bygge 40 nye ældreboliger i Hundige Øst. Tirsdag skrev borgmesteren og repræsentanter fra Greve Boligselskab under på kontrakten.

I Greve vil vi gerne tilbyde vores ældre mindre lejligheder i ordentlige rammer. Derfor er de nye boliger demensvenlige og indrettet, så der også er plads til hjælpemidler, siger borgmester Pernille Beckmann (V).

Formand for Greve Boligselskab, Uffe Petersen, glæder sig også:

- Der er stor efterspørgsel efter gode kvalitetsboliger til ældre, så vi er utroligt glad for at få mulighed for at bygge dem, siger han.

Fælles gæsteværelse
De nye ældreboligerne vil stå færdige i 2022 med to- og treværelseslejeligheder, som ældre kan blive anvist til gennem den kommunale anvisning. Lejlighederne får en fælles gårdhave, og alle beboerne får adgang til et fælleshus med selskabslokaler samt et gæsteværelse til overnattende gæster. Desuden er ældreboligerne nabo til Strandcentret, hvor de ældre også har mulighed for at bruge forskellige faciliteter.

Det nye byggeri bliver udført i enkel og god kvalitet, som matcher det kommunale botilbud Vangeleddet, der blev bygget sidste år. De nye bygninger skal være bærende for den fremtidige byudvikling i hele området Hundige Øst.

Ældre, der er visiteret til en ældrebolig, bliver kontaktet, når byggeriet er indflytningsklart om to år.