18. december 2017
Der bygges i Greve, blandt andet i Tune Nordøst.
Der bygges i Greve, blandt andet i Tune Nordøst.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere hundrede nye boliger på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere hundrede nye boliger på vej
Greve - 21. marts 2017 kl. 04:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nye tal viser, at der er behov for flere boliger, da flere vælger at flytte til Greve. Det stod klart, da Boligprognosen for 2017 blev forelagt byrådet ved seneste byrådsmøde.

Den høje efterspørgsel på boliger gør, at der frem til 2021 kan blive bygget op imod 1620 nye boliger. Borgmester Pernille Beckmann (V) hilser de nye tendenser velkomne:

- Jeg glæder mig over, at mange ønsker at bosætte sig i Greve. Greve er en attraktiv kommune, og vi bor i et smørhul tæt på København med naturen lige om hjørnet. Samtidig skaber flere tilflyttere til kommunen vækst. Vi får for eksempel flere jobs og mere handel og liv i bybilledet, siger hun i en pressemeddelelse.

Flere steder i kommunen er byggerier allerede gået i gang. Alene i 2017, vil der stå 161 boliger klar til indflytning med et flertal af boliger i Karlslunde, hvor interessen for bolig-øerne på Langagergård er efterspurgt.

Boligprognosen viser, at der frem til 2021 vil blive bygget i alle fire bydele. Og over den næste årrække vil der blive åbnet op for nye spændende boligområder, hvor eksempelvis Hedelunden, der ligger ud til grønne arealer, vil blive et attraktivt sted at bo.

Samtidig vokser antallet af ældre borgere i kommunen, og for at imødekomme behovet bliver der frem til 2029 som minimum bygget 115 plejeboliger og 70 ældreboliger.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk