27. september 2021
Retten i Roskilde har idømt en 41-årig mand 10 måneders fængsel for at være i besiddelse af 13 kilo hash. Arkivfoto: Frederik Cederskjold
Retten i Roskilde har idømt en 41-årig mand 10 måneders fængsel for at være i besiddelse af 13 kilo hash. Arkivfoto: Frederik Cederskjold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dømt for besiddelse af 13 kilo hash

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Dømt for besiddelse af 13 kilo hash
Greve - 14. september 2021 kl. 06:02
Af Janus Spøhr

10 måneder. Så lang tid skal en 41-årig mand i fængsel. Det står klart, efter at han er blevet idømt straffen ved Retten i Roskilde.

Fælden klappede for manden en formiddag i august i år, da han ville sælge euforiserende stoffer fra en garage i Karlslunde. Her blev han taget med 13 kilo hash, mens han i sin lejlighed i Københavns Nordvest kvarter ligeledes var i besiddelse af 88 gram hash samt 14.000 kroner i kontanter.

Forud for retssagen ved Retten i Roskilde havde manden tilstået at have været i besiddelse af de 13 kilo hast, nogle poser, et par skruetrækkere samt en vakuummaskine. Anklageren krævede derfor manden idømt en fængselsstraf. Ifølge anklagen var manden i besiddelse af hashen med henblik på at sælge det videre til et større antal mennesker.

Straffen på 10 måneders fængsel betyder, at den 41-årige skal tre måneder i fængsel med det samme, mens resten af straffen er blevet gjort betinget. Det betyder, at han slipper for at afsone de resterende syv måneder, hvis man ikke begår noget strafbart det kommende år. Manden skal desuden i behandling for stofmisbrug og har fået konfiskeret hashen. Derudover skal han betale sagens omkostninger.

Stemmer du til kommunalvalget i år?