6. marts 2021
Arkivfoto.
Arkivfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Butikstyve tilbageholdt af personale: Havde rygsækken fuld af tyvekoster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Butikstyve tilbageholdt af personale: Havde rygsækken fuld af tyvekoster
Greve - 17. februar 2021 kl. 12:00
Af Emil Kristensen

Det er åbenbart ikke kun kunderne, der valfarter til Bilka i disse tider. Det gør butikstyvene også, og tirsdag ved 13 tiden kunne personalet i Bilka Hundige tilbageholde to udenlandske butikstyve, da de forsøgte at slippe gennem kasselinjen med rygsækken fuld af tyvekoster, en tredje mand slap væk, men blev kort efter anholdt i en bil på parkeringspladsen.

Da politiet ankom kunne de konstatere, at de tre mænd havde stjålet to ure, tøj, værktøj, fiskegrej, deodorant og barberskrabere til en samlet værdi af små 2400 kroner.

De tre anholdte mænd på 46, 48 og 53 år fra Litauen, blev taget med til stationen til afhøring med tolk. De erkendte alle tyveriet og deres sager kunne afgøres med bøde.

Den 53-årige mand havde adresse i Danmark og var ikke tidligere straffet i Danmark. Han fik afgjort sin sag med en advarsel og blev løsladt.

De to øvrige sigtede vedtog et bødeforelæg, som afgørelse på deres sag. De to fik anholdelsen opretholdt i 3 x 24 timer som er muligt ifølge udlændingeloven, mens deres sag forelægges udlændingestyrelsen, som tager stilling til, om de to kan udvises af Danmark med indrejseforbud.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?