16. januar 2018
Tidligere blev brugte bøger brændt sammen med andet affald, men nu bliver de genbrugt til blandt andet toiletpapir. Pressefoto
Tidligere blev brugte bøger brændt sammen med andet affald, men nu bliver de genbrugt til blandt andet toiletpapir. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøger genbruges til toiletpapir

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøger genbruges til toiletpapir
Greve - 17. april 2017 kl. 11:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når du før i tiden afleverede dine bøger på genbrugsstationen i Greve, blev de brændt sammen med andet affald, der hører under kategorien småt-brændbart.

Det var både en omkostning for MiljøCenter Greve og for miljøet. På genbrugsstationen er der derfor nu sat en container op udelukkende til brugte bøger. At bøgerne nu bliver samlet og genbrugt, har flere fordele.

- Før skulle vi betale penge for at komme af med bøgerne. På den her måde kan vi i stedet tjene penge på at sælge dem til HCS. Desuden er genbrug godt for miljøet, så der er alt at vinde ved at genbruge bøgerne, siger Jakob Egede Hansen, der er affaldsmedarbejder i KLAR Forsyning.

Containeren blev sat op i december sidste år, og en opgørelse viser, at MiljøCenter Greve har modtaget cirka 12.660 kilo bøger siden. De brugte bøger bliver blandt andet lavet til toiletpapir.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk