24. januar 2019
Der var blandt andet opvisning med gymnastik. Foto: Jane Aunsbjerg Villadsen
gallery icon

Se billedserie

Der var blandt andet opvisning med gymnastik. Foto: Jane Aunsbjerg Villadsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Ny hal blev indviet med taler og opvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Ny hal blev indviet med taler og opvisning
Greve - 12. januar 2018 kl. 18:31
Af Jane Aunsbjerg Villadsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag stod i idrættens tegn på Greve Gymnasium, hvor eftermiddagen var dedikeret til indvielsen af gymnasiets nye idrætshal. Her var både elever, lærere og gæster udefra indbudt til et festligt arrangement med taler og opvisning.

Eftermiddagens første taler var rektor, Mette Trangbæk Hammer, som blandt andet fortalte om hallens tilblivelse. En proces, som hun kaldte »lidt af et maratonløb«.

- Det var ikke en quick fix, kan jeg sige til jer. Visioner, ambitioner og økonomi skulle gå op i en højere enhed, og bestyrelsen ville naturligvis vide, hvilke pædagogiske og faglige ræsonnementer der lå bag ønsket. Min tålmodighed kom på prøve adskillige gange i forløbet, og vores bestyrelsesformand nåede da også at kalde mig emsig undervejs. Jeg tror måske, det var kærligt ment - og det var da også en lidt dristig satsning på et tidspunkt, hvor besparelserne på uddannelsessektoren så småt var begyndt at rulle, sagde hun og fortalte, at bestyrelsen alligevel kastede sig ud i projektet, fordi der manglede plads til gymnasiets mange idrætshold, og fordi man mente, at en styrket idrætsprofil var det rigtige skridt for det store, lokalt forankrede gymnasium - blandt andet.

Læs hele historien i DAGBLADET Roskilde lørdag og i Sydkysten Syd på tirsdag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk