12. december 2017
Sundhed er ikke kun broccoli, mavebøjninger og kalorietælleri. Det handler også om velvære, livsglæde og gode vaner. På årets store sundhedsdag den 19. april handler det også om at have det hyggeligt. Pressefoto
Sundhed er ikke kun broccoli, mavebøjninger og kalorietælleri. Det handler også om velvære, livsglæde og gode vaner. På årets store sundhedsdag den 19. april handler det også om at have det hyggeligt. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alle inviteres til sundhedsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle inviteres til sundhedsdag
Greve - 15. april 2017 kl. 19:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sundhed er ikke kun broccoli, mavebøjninger og kalorietælleri. Det handler også om velvære, livsglæde og gode vaner.

Derfor vil der på årets sundhedsdag også være sjove aktiviteter, quizzer og underholdning mellem de mange sunde stande. Så mens mor og far eller bedsteforældrene får målt deres BMI og fedtprocent, kan børnene for eksempel hygge sig med forhindringsløb, fodbolddyst eller sundheds-vendespil.

Den store sundhedsdag afholdes den 19. april klokken 14 til 18 i Café Ask i Askerød og er gratis for alle borgere i Greve.

- På sundhedsdagen vil vi gerne vise folk, at det ikke kræver alverden at leve sundt. Vi har samlet en række forskellige aktiviteter og oplysningstilbud, så borgerne kan blive inspireret og få gode råd og vejledning med hjem og får mod på selv at gå i gang med en sundere livsstil. Det handler ikke om løftede pegefingre, men om at se mulighederne i hverdagen og få lysten til at leve sundere, fortæller Suzanne Magelund, der er aktivitetskoordinator i Greve Nord Projektet og instruktør på flere motionshold for områdets beboere.

Sundhedsdagen afholdes af Greve Nord Projektet i samarbejde med en række lokale foreninger, skoler, kulturinstitutioner med mere.

- Sundhed er vigtig for alle aldersgrupper, og derfor er der tilbud til alle borgere på dagen. Det bliver en hyggelig dag, og der er åbent hele eftermiddagen, så man kan komme forbi, når man har fri fra arbejde eller skole, siger Ditte Scherning Thiesen, der er forebyggelseskonsulent i Greve Kommunes Sundhedsteam, som også har en informations- og aktivitetsstand på sundhedsdagen.

På sundhedsdagen kan man blandt andet få målt sit BMI, sin fedtprocent og sin lungefunktion, og man kan få vejledning til rygestop, gode råd til solbeskyttelse samt høre mere om kommunens og de lokale foreningers mange tilbud om for eksempel motion og vejledning i lokalområderne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk