23. februar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åbent hus og indvielse af nye uddannelser i Greve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åbent hus og indvielse af nye uddannelser i Greve
Greve - 22. januar 2020 kl. 11:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra januar 2020 er det muligt at tage grundforløbsuddannelsen inden for tømrer- og bygningsmalerfagene i Greve, hvor EUC Sjælland og Roskilde Tekniske Skole har opbygget en såkaldt uddannelsessatellit.

Uddannelserne bliver indviet på lørdag, hvor alle interesserede er velkomne. Indvielsen starter kl. 10:00, hvor borgmester i Greve Kommune, Pernille Beckmann, vil fremmøde. Derefter er der åbent hus, hvor unge og forældre kan se de nye værksteder, møde elever, undervisere, og vejledere.

Det er også muligt at møde Køge Handelsskole på dagen, hvis elever og studievejledere vil fortælle om grundforløb 1 på henholdsvis EUD Business og EUX Business.

Det hele finder sted i Greve på Rådhusholmen 3, 25. januar 2020, kl. 10:00-14:00 Flere muligheder

Fra august 2020 startes der yderligere grundforløb 1 op inden for bygge og anlæg. Grundforløbet henvender sig til unge, der har interesse i diverse byggeuddannelser. Hertil planlægges der også fremtidige brobygningsaktiviteter for de lokale grundskoler.

Desuden bliver det igen muligt, at starte på grundforløb 2 for tømrer og bygningsmaler til august. Formålet er at tilgodese unge i Køge Bugt-området og omegn, som foretrækker at starte sin uddannelse lokalt og uden lang transportvej. Eksempelvis skulle en ung, der ønskede at uddanne sig til bygningsmaler transportere sig til enten Næstved, Roskilde eller København. Derfor har det nye tilbud også opbakning fra både kommune og Ungdommens Uddannelsesvejledning i Greve.

Man kan tilmelde sig uddannelserne via optagelse.dk både på Roskilde Tekniske Skole og på EUC Sjælland. De første tilmeldinger er i hus, så skynd dig at søge ind. Man kan læse mere om tilbuddet på skolernes hjemmesider eucsj.dk og rts.dk.