24. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 43-årig slået ned med haveredskab i landsby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

43-årig slået ned med haveredskab i landsby
Greve - 10. august 2020 kl. 15:39
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve: En 43-årig mand blev søndag aften slået flere gange med et haveredskab i Greve Landsby. Det oplyser Camilla Broholm, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

arrow Læs også: Vidner søges: 43-årig overfaldet i sit hjem af maskerede mænd

Overfaldet blev begået af tre personer og skete på Greve Bygade omkring klokken 19.30 søndag aften. Politi og ambulance kom hurtigt frem til stedet, og den 43-årige blev bragt til Køge Sygehus for at få behandlet sine skader.

Politiet var efterfølgende rundt i området for at lede efter de tre gerningsmænd, men det var ikke muligt at finde frem til dem.

Årsagen til overfaldet er muligvis, at den 43-årige tidligere på dagen havde bedt en motorcrosser om at sænke farten i landsbyen, hvilket føreren var blevet fortørnet over.

- Det er muligt, at der er en sammenhæng mellem de to hændelser, men det kan vi ikke sige med sikkerhed, siger Camilla Broholm.

Midt- og Vestsjællands Politi er stadig i gang med efterforskningen, og vil i den kommende tid afhøre den 43-årige igen, ligesom de vil forsøge at finde frem til øvrige vidner.

Har debatten om sexisme taget overhånd?