23. marts 2019
En 31-årig mand fra Greve er tiltalt for at have begået 12 overtrædelser af forskellige love. Han skal onsdag i Retten i Roskilde. Foto: Frederik Cederskjold
En 31-årig mand fra Greve er tiltalt for at have begået 12 overtrædelser af forskellige love. Han skal onsdag i Retten i Roskilde. Foto: Frederik Cederskjold
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 31-årig tiltalt for at prøve at stikke ansat på tankstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

31-årig tiltalt for at prøve at stikke ansat på tankstation
Greve - 28. august 2018 kl. 14:08
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Natten til den 30. maj i år udviklede sig dramatisk på en Cirkle K-station på Lillevangsvej i Greve.

Her skulle en 31-årig, ifølge tiltalen, gentagne gange have forsøgt at stikke en fire år yngre mand med en saks, hvilket mislykkedes, idet den 26-årige undveg, blandt andet ved at forsvare sig med en svaber.

Tiltalen lyder efter straffelovens paragraf 245, hvori volden beskrives som 'særlig rå, brutal eller farlig' og karakteriseres som et forsøg på legemsangreb.

I samme anledning tiltales den 31-årige for flere gange i en politibil at have truet to personer, heriblandt den ene, som han forsøgte at stikke, med at slå de to personer ihjel.

'Jeg slår jer ihjel. Næste gang er du ikke så heldig, jeg stikker dig ihjel. Kan du fatte det?`Stik, stik, stik. Jeg kender ham, bare vent, når jeg er løsladt, slår jeg ham ihjel. Bare giv mig to timer, så er jeg fri,' skulle den tiltalte have sagt.

Ydermere er den 31-årige tiltalt for brud på våbenloven ved 'uden et anerkendelsesværdigt formål og uden politiets tilladelse at have været i besiddelse af en saks, der blev anvendt som stikvåben i forbindelse med overfald'.

Det er dog ikke det eneste ulovlige, han skulle have gjort. Ifølge tiltalen skulle han nemlig have kørt bil, mens han var påvirket af kokain og THC samt have en alkoholpromille på 1,39 procent - det selv om han var frakendt førerretten.

Af tiltalen fremgår også andre lovovertrædelser på andre dage end natten til den 30. maj.

Den 12. maj skulle han have stjålet en nummerplade ved Cirkle K, mens han dagen inden angrebet med saksen skulle have stjålet en VW Up, samt have købt nogle stjålne vinduer og i juni at have stjålet nogle bilnøgler.