4. april 2020
Politiet fik først meldingen om knivstikkeriet klokken 20, selvom det skete klokken 17. Derfor var de tilstede for at indsamle tekniske beviser. Foto: Presse-fotos.dk
gallery icon

Se billedserie

Politiet fik først meldingen om knivstikkeriet klokken 20, selvom det skete klokken 17. Derfor var de tilstede for at indsamle tekniske beviser. Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 22-årig stukket ned i Hundige: Bragte sig selv til hospitalet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig stukket ned i Hundige: Bragte sig selv til hospitalet
Opdateret 10. februar 2020 kl. 11:24
Greve - 10. februar 2020 kl. 11:08
Af Emil Abkjær Kristensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Omkring klokken 20 søndag aften fik politiet en melding om, at en 22-årig mand fra Gersagerparken havde bragt sig selv ind på Rigshospitalet, hvor han blev behandlet for flere knivstik.

arrow Læs også: Video: 22-årig stukket ned

- Det ene knivstik var alvorligt, mens de øvrige var mere overfladiske, og hans tilstand er stabil, oplyser Camilla Broholm, kommunikationsrådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Det var hospitalets personale, der anmeldte episoden til politiet, da den 22-årige ikke ønsker at bidrage til opklaringen af sagen, fortæller Camilla Broholm.

- Det gør selvfølgelig vores arbejde mere besværligt, når offeret ikke ønsker at udtale sig.

Når han ikke ønsker at bidrage, er det så fordi, der er tale om et opgør i det kriminelle miljø?

- Vi formoder ikke, at episoden har relation til en konflikt i det kriminelle miljø, men vi undersøger selvfølgelig sagen i et bredt perspektiv, siger Camilla Broholm.

Knivstikkeriet i Gersagerparken sker, efter en 17-årig dreng fra Greve blev skudt i Køge 21. januar. Få dage efter blev der affyret skud mod en bil i Gersagerparken. 28. januar blev to personer ramt af skud i Ellemarken i Køge, den ene var tidligere leder af Black Cobra i Køge.

Er der en sammenhæng mellem skyderierne og knivstikkeriet i Greve?

- Det er klart, at vi undersøger, om der er en sammenhæng, og vi bliver selvfølgelig nødt til at efterforske bredt, når offeret ikke vil udtale sig. Men lige nu er der intet, der tyder på, at der er en sammenhæng, og vores umiddelbare formodning er, at der er tale om et personligt opgør.

Er den 22-årige kendt af politiet i forvejen?

- Nej, der er ikke tale om en person, som vi forbinder med bandemiljøet i Greve, siger Camilla Broholm.

Stukket klokken 17

Selvom anmeldelsen først kom klokken 20, så blev den 22-årige stukket omkring klokken 17 om eftermiddagen. Her havde politiet modtaget meldinger om uroligheder og var til stede i Gersagerparken. De fandt dog ikke anledning til at skride ind over for personer i den ombæring.

Efter anmeldelsen klokken 20 var politiet igen tilstede i Gersagerparken, hvor de arbejdede på at sikre tekniske beviser til sagen.

- Flere beboere i området fik også besøg af betjente og spurgt ind til, om de havde set eller hørt noget i forbindelse med episoden, siger Camilla Broholm.

- Vi hører også gerne fra folk, som måske har oplysninger, der kan hjælpe til opklaringen af sagen. Det kan være småting som en bil, der måske har kørt lidt hurtigt i området. Alle oplysninger er velkomne.