9. juli 2020
Greve Museum skulle den 1. april have åbnet en udstilling om Greve Kommunes 50 års jubilæum. Den er udskudt på grund af coronaudbruddet, og Kamilla Hjortkjær og kollegerne arbejder i stedet hjemmefra. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Greve Museum skulle den 1. april have åbnet en udstilling om Greve Kommunes 50 års jubilæum. Den er udskudt på grund af coronaudbruddet, og Kamilla Hjortkjær og kollegerne arbejder i stedet hjemmefra. Arkivfoto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Vi glæder os til at gøre det, vi allerbedst kan lide

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Vi glæder os til at gøre det, vi allerbedst kan lide
Greve - 02. april 2020 kl. 17:51
Af Janus Spøhr
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Greve: Hvem glæder sig ikke til, at coronaepidemien er drevet væk, spørger Kamilla Hjortkjær og griner. De færreste vil nok sige, at den ikke har en betydning for deres hverdag. For Kamilla Hjortkjær betyder coronaudbruddet, at det, som hun har arbejdet på i måneder sammen med kollegaerne og glædet sig til at vise frem, er udskudt på ubestemt tid. Hun er nemlig museumsinspektør på Greve Museum med ansvar for udstillinger og arrangementer. Den 1. april var markeret med et stort kryds i kalenderen, fordi det var dagen, hvor museets store udstilling om Greve Kommunes første 50 år skulle have været indviet.

arrow Læs også: Domorganist: Det bliver så godt at kunne spille sammen - på samme sted

- Nu har vi i stedet måttet lukke midlertidigt og arbejde hjemme, siger hun.

Det har også betydet, at hun den seneste tid har koncentreret sig om sin ph.d, som hun er i gang med. Når coronakrisen er overstået, går hun tilbage på fuld tid på museet.

- Det vi allerbedst kan lide som museumsfolk er jo at have besøgende, og det har vi ikke nu, så vi glæder os til at komme tilbage til hverdagen, så vi kan vise vores udstillinger, siger Kamilla Hjortkjær.

Det er kun Greve Museums forvalter, der er fysisk på museet, andre ansatte sidder derhjemme. Museet har overvejet, hvad de kan gøre online, men det er ikke det samme som at kunne byde gæster velkommen på Bækgårdsvej, hvor museet ligger.

- Vi sidder og tripper for at få lov til at tage imod gæster igen, lave skolevisninger og andre arrangementer, siger Kamilla Hjortkjær.

- Personligt glæder jeg mig også til at kunne adskille arbejde og privatliv noget mere, uddyber hun.

arrow Efter coronaen: Glæder sig til de sociale træninger
03. april 2020 kl. 11:57 Opdateret: kl. 12:45
arrow Ny chauffør til domkirkens magiske Rolls-Royce
07. januar 2020 kl. 05:17 Opdateret: kl. 13:37
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?