6. august 2021
Politiet fik stoppet en vanvidsbilist ved at køre ind i bilen.
gallery icon

Se billedserie

Politiet fik stoppet en vanvidsbilist ved at køre ind i bilen.
Foto: Presse-fotos.dk
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi kørte ind i vanvidsbilist: Kørte 170 på små veje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi kørte ind i vanvidsbilist: Kørte 170 på små veje
Opdateret 18. juni 2021 kl. 07:22
Greve - 18. juni 2021 kl. 07:00
Af Anette Gundlach

Politiet fik torsdag aften ved 21.30-tiden stoppet en vanvidsbilist ved at køre ind i siden på bilen, som blev kørt af en 20-årig mand fra Vestegnen. Samtidig fik de fat i en efterlyst mand.

Politiet mødte i første omgang bilisten ved Karlslunde rasteplads. Politiet forsøgte at få kontakt til bilisten, men i stedet for at stoppe, rullede han bilen væk. Samtidig sprang en passager ud af bilen. Politiet kørte efter bilen ud på motorvejen, og her fortsatte den 20-årige med 200 kilometer i timen, oplyser vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi.
Senere kørte den 20-årige væk motorvejen, men han fortsatte stadig i høj fart ad små veje. Politiet skønner, at han nogle gange er kørt op imod 150 og 170 kilometer i timen. På et tidspunkt kørte han over for rødt, og en familie måtte træde til siden for ikke at blive ramt.
Politiet fik stoppet manden ved at køre ind i siden af bilen i en rundkørsel i Mosede.

Den 20-årige, der var påvirket af hash blev taget med på politistationen, hans passager viste sig at være efterlyst og blev bragt i fængsel.
Den 20-årige nåede på den korte tid, at få 13 forseelser på samvittigheden, en af dem var vanvidskørsel, fortæller vagtchefen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?