6. december 2020
Julelandskabet er i år med sporvogn og luftballon. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Julelandskabet er i år med sporvogn og luftballon. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Zannes sidste julelandskab i Farum Kulturhus åbenbaret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Zannes sidste julelandskab i Farum Kulturhus åbenbaret
Furesø - 16. november 2020 kl. 13:02
Af Mikkel Kjølby

Ved årsskiftet takker Zanne Jahn af i Farum Kulturhus efter en halv menneskealder som leder.

I lørdags var turen kommet til at afsløre hendes sidste julelandskab i Farum Kulturhus til glæde for alle brugerne, men også for daginstitutionerne samt bedsteforældrene og deres børnebørn. For det er blevet en tradition, at man kigger forbi julelandskabet og deltager i de indbyggede konkurrencer.

Zannes sidste julelandskab er bygget over børnesagen »En lille nisse rejste«, med et vink til Zannes egen rejse med kulturhuset.

- Den lille nisse fra Farum Kulturhus tager en tur rundt i verden for at lede efter verdens største mand. Han kommer rundt i verden med sporvogn og luftballon. Han tager til Grønland, videre til Mongoliet og Afrika, men han finder ikke verdens største mand. Nedtrykt går han ned til Farum Sø og spejler sig i vandet og ser verdens største mand, fortæller Zanne Jahn, som igen har fundet en god morale.

- Det handler om et finde skønheden i sig selv, siger Zanne.

I år har hun fået god hjælp af Dorthe og Bjarne Ravn, Ib Lander, Hans Mortensen, Susanne Skov, Birgit Andersson samt Henning Hansen og Farum Modeljernbaneklub.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?