17. januar 2019
Willum tog godt fat, da han fik buddet af borgmester Ole Bondo Christensen.
Willum tog godt fat, da han fik buddet af borgmester Ole Bondo Christensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Willum tog første spadestik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Willum tog første spadestik
Furesø - 16. maj 2018 kl. 16:36
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mens børnene fra det gamle Hareskov Børnehus fik serveret is i de midlertidige pavilloner på Birkevang, blev byggeriet af det nye børnehus på Skovmose Allé sat i gang ved en lille sammenkomst.

Willum var mødt frem sammen med sin mor Elisabeth, og sagde straks ja tak, da borgmester Ole Bondo Christensen (S) og udvalgsformand Bettina Ugelvig Møller (S) spurgte de fremmødte børn om de ikke ville hjælpe med det første spadestik. Willum er et lille muskelbundt, så han tog godt fat.

- Det er tiltrængt med et nyt børnehus, for det gamle var faldefærdigt. Det nye projekt ser lækkert ud. Det glæder vi os til, at Willum og hans lillesøster Ellen kommer til at bruge om et år, sagde Willums mor Elisabeth Krag Hansen.

Det nye Hareskov Børnehus åbner efter planen i april måned 2019. Lund & Staun står for totalentreprisen med BJERG arkitektur A/S, Sloth Møller og IN'BY som underleverandører og rådgivere.

- I det nye Hareskov Børnehus får vi et hus med nye, spændende legemiljøer indenfor, og hvor inddragelsen af udearealerne i den grad lægger op til fællesskaber, lød det fra Ole Bondo Christensen i hans tale.

Borgmesteren har efterhånden en del rutine i spadestik, men hans partikollega Bettina Ugelvig Møller er helt ny i den sammenhæng.

- Det glæder mig, at forældrene har kunnet været med undervejs i projektet, og at I er indtænkt som en vigtig brugergruppe med jeres særlige behov. Det medvirker til, at vi får knyttet relationer fra dag et, som styrker lokalsamfundets sammenhængskraft og stærke fællesskaber på tværs af både stuer og lokalområdet, sagde Bettina Ugelvig Møller.

Willums og de andre børns anstrengelser blev naturligvis belønnet med en stor vaffelis, som faldt på et tørt sted i sommervarmen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk