24. november 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Virtuelt foredrag: Bliv klogere på fremtidens fødevarer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virtuelt foredrag: Bliv klogere på fremtidens fødevarer

Gratis onlineforedrag med Furesø Agenda 21

Furesø - 26. oktober 2020 kl. 07:01

Miljøforeningen Furesø Agenda 21 indbyder til gratis foredrag om fremtidens fødevarer torsdag 29. oktober kl. 19.30. I stedet for et fysisk foredrag, bliver det afholdt virtuelt og ikke som først annonceret i salen ’Dybet’ på Hareskov Bibliotek.

Til foreraget kan man blandt andet høre om, hvorfor og hvordan fødevarer vil ændre sig over de næste årtier, den videnskabelige baggrund for ændringerne, og hvordan det påvirker folk allerede de kommende 5-10 år.
Og kan man i fremtiden lave en ’veganerbøf’, der ligner og smager som nutidens ribeye steak?
Anna Haldrup, institutleder på Institut for Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, vil gøre tilhørerne kloge på de emner.
Hun forsker i, hvordan man udvikler fremtidens fødevarer baseret på nye proteiner, som f.eks. fermenterede planteprodukter, mikroalger, tang og brug af ’rester’ fra fødevareproduktionen, f.eks. mask fra ølproduktion.

Smag på fremtiden

Anna Haldrup er klar over, at produkterne skal kunne sælges – og spises. Derfor forskes også i forbrugeradfærd og smag.
Der bliver tid til spørgsmål og debat, og der bydes på smagsprøver af fremtiden.

Tilmelding

Foredraget bliver altså afholdt virtuelt.
"Vi har efter overvejelser valgt platformen Google Meet. Derfor er der to nødvendige ting: at have / anskaffe / bruge en mailadresse der ender på .….gmail.com og : at tilmelde sig senest torsdag den 29.10 klokken til janelindum@gmail.com for at få et adgangs-link tilsendt.
jesl/jbt

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?