19. januar 2021
Efter 14 måneder som Medlem af Folketinget er det slut for denne gang- Øjvind Vilsholm bruger de næste par dage til at rydde kontoret. Han vender tilbage til Furesø Byråd. Foto: Allan Nørregaard
Efter 14 måneder som Medlem af Folketinget er det slut for denne gang- Øjvind Vilsholm bruger de næste par dage til at rydde kontoret. Han vender tilbage til Furesø Byråd. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vilsholm vender tilbage til byrådet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vilsholm vender tilbage til byrådet
Furesø - 06. juni 2019 kl. 11:48
Af Mikkel Kjølby

Enhedslisten fik ikke den forventede fremgang. Det koster Øjvind Vilsholm en plads i Folketinget.

For 14 måneder siden tiltrådte Øjvind Vilsholm som Medlem af Folketinget, da Maria Reumert Gjerding istedet blev præsident for Danmarks Naturfredningsforening.

I denne omgang var Øjvind Vilsholm opstillet som nummer 2 på Enhedslistens partiiste i Nordsjællands Storkreds. Det første mandag går med sikkerhed til spidskandidaten Mai Villadsen, og med en lille tilbagegang på landsplan bliver det ikke til flere mandater i landsdelen.

- Det var slet ikke godt, men heller ikke en katastrofe for partiet. I betragtning af hvor meget SF og Radikale Venstre er gået frem, er vi ikke gået ret meget tilbage. Jeg bliver 1. suppleant for Mai Villadsen, og hvis hun får brug for orlov, står jeg klar, siger Øjvind Vilsholm, som allerede er i gang med at rydde kontoret på Christiansborg.

- De 14 måneder, jeg har siddet herinde, har været en kæmpe oplevelse. Jeg har oplevet mange ting, som ikke er de færreste MF´ere forundt. Jeg har været med Folketinget i Grønland og til FNs biodiversitetstopmøde i Egypten. Jeg har fået lov til at beskæftige mig med natur og mijø, som i den grad engagerer mig, fortæller Øjvind Vilsholm.

Da han tiltrådte i Folketinget blev Øjvind Vilsholm bevilliget orlov fra Furesø Byråd. Den 1. august genindtræder han derfor i Furesø Byråd.

- Jeg har fået erfaring ogh indsigt, som jeg tager med tilbage til byrådsarbejdet. Det har været 14 måneders videreuddannelse indenfor politik, siger Øjvind Vilsholm, som kun har roser tilovers for sin vikar, Helle Vallentin.

- Det har været dejligt at opleve, hvordan Helle Vallentin har taget opgaven. Hun har gjort det godt og har virkelig gået ind i tingene og brugt meget tid på det, siger Øjvind Vilsholm.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?