11. maj 2021
Padeltennis er den nye modesport. Nu kommer sporten til Furesø. En investorkreds vil opføre 13 indendørs baner i Farum Erhvervspark. Foto: Allan Nørregaard
Padeltennis er den nye modesport. Nu kommer sporten til Furesø. En investorkreds vil opføre 13 indendørs baner i Farum Erhvervspark. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vildt: Kæmpe padeltenniscenter på vej i Farum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vildt: Kæmpe padeltenniscenter på vej i Farum
Furesø - 04. maj 2021 kl. 14:31
Af Mikkel Kjølby

Indenfor de seneste måneder er det væltet frem med nyheder om nye anlæg til den hypermoderne sportsgren padeltennis.

Nu er tiden kommet til Furesø Kommune. En investorkreds til opføre en ny hal på adressen Bygmarken 25 i Farum Erhvervspark. Der er tale om den såkaldte Rosti-grund, som ikke har været fuldt udnyttet i mange år.

Hallen bliver på 5.600 kvadratmeter og skal efter planen rumme 11 double og to singlebaner til padeltennis.

Projektet er sendt i naboorientering af Furesø Kommunes planafdeling, da der ønskes mindre dispensationer fra lokalplanen.

- Den nye hal ønskes opført som et "T", med den nordlige del af hallen parallelt med Slangerupvej på ca. 2.400 m² og en sammenbygget hal der ligger syd for denne hal; på ca. 3.200 kvadratmeter. I alt ca. 5.600 kvadratmeter, står der i naboorienteringen.

Naboorienteringsperioden løber fra den 3. maj til og med den 17. maj. Med de nødvendige dispensationer vil projektet kunne realiseres ganske hurtigt.

Frederiksborg Amts Avis har været i kontakt med investorkredsen, som ønsker at respektere processen omkring naboorienteringen, inden de vil kommentere på sagen.

Furesø Kommunes padeltennisspillere har hidtil benyttet sig af et indendørscenter med 11 baner i Ballerup eller udendørs baner ved Skinderskovhallen i Herlev.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?