23. september 2020
Caroline Lanner knokler for at få Frk. Fryd op at stå, men blev ramt ekstra hårdt af corona-nedlukningen, idet Farum Kulturhus først fornylig er genåbnet. Foto: Allan Nørregaard
Caroline Lanner knokler for at få Frk. Fryd op at stå, men blev ramt ekstra hårdt af corona-nedlukningen, idet Farum Kulturhus først fornylig er genåbnet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vildt: Indsamling runder milepæl

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vildt: Indsamling runder milepæl
Furesø - 11. august 2020 kl. 12:26
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Noget kunne tyde på, at lokalbefolkningen sætter pris på den nystartede café Frk. Fryd i Farum Kulturhus.

Torsdag i sidste uge startede forpagter Caroline Lanner en crowd funding-indsamling, som skulle sikre stedets overlevelse. Målet blev sat til 50.000 kroner inden den 1. september.

Tirsdag klokken 11 havde 114 personer doneret større eller mindre beløb til indsamlingen, som er nået over 34.000 kroner.

- Frk. Fryd nåede lige at slå dørene op, istandsætte køkkenet og gøre klar til langborde med fællesspisning, da Corona krisen kom. Caféen måtte sige farvel til alle medarbejdere, og satsede alt på take-away, som gjorde at virksomheden kunne overleve på den korte bane. Da samfundet begyndte at åbne op igen, forblev Kulturhuset lukket, og kundegrundlaget er endnu ikke genskabt. Vi er ramt hårdt og har brug for økonomisk hjælp, fortæller Caroline Lanner, ejer af Frk. Fryd.

Ideén til crowd funding kom fra en anden lokal iværksætter Bente Kanp, indehaver af KNAP design og mødeleder af GLOBAL-Netværk, et aktivt erhvervsnetværk i Farum.

- Det er i tidens ånd at hjælpe hinanden. Frk. Fryd er et ildsjæls-projekt, som vil gøre mange mennesker glade og støtte nye fælleskaber, siger Bente Knap

Frk. Fryd er en café med fællesspisning, koncerter, brætspil og højtlæsning med et glas rosé i haven. Centralt placeret i Farum Kulturhus bliver Frk. Fryd et unikt samlingspunkt for foreninger, kunst, erhverv og mennesker, som vil være med til at styrke lokalsamfundet og opleve spontanitet og nye møder, måske på en helt almindelig hamsterhjulsmandag.

Man kan bidrage til indsamlingen via dette link: https://indsamling.redbixen.dk/c/frk-fryd-aps

Har debatten om sexisme taget overhånd?