4. april 2020
10-års jubilæum og afdansningsbal for Cphdans i Farum Arena. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

10-års jubilæum og afdansningsbal for Cphdans i Farum Arena. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video og billeder: Danseskole fejrede 10-års jubilæum med stil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video og billeder: Danseskole fejrede 10-års jubilæum med stil
Furesø - 10. april 2017 kl. 05:52
Af Tore G. C. Rich
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ved et kæmpe afdansningsbal søndag med 6000 mennesker i Farum Arena og bandet L.I.G.A på scenen fejrede Danmarks snart største danseskole Cphdans søndag 10-års jubilæum, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Der er ganske langt fra starten i Dragør Badehotel, hvor danseparret Maria Bækkelund Stenlund og Kenneth Stenlund i september 2007 åbnede deres danseskole, dengang kaldet Dragør Dans, til søndagens dobbelte 10-års jubilæumsshow i Farum Arena.

Her mødte 6000 mennesker op til afdansningsbal for de 2500 elever, der går på Cphdans 11 danseskoler rundt om på Sjælland. Cphdans har danseskoler i Værløse, Hørsholm, Espergærde, Virum , Dragør, Tårnby, Vanløse, Hvidovre, Rødovre, Kalundborg og Vordinborg. Og fra 1. august også i Helsingør, hvor Cphdans overtager Marc Mariboe Christensens (kendt fra Vild med Dans) danseskole, Kom & Dans, hvilket ifølge Kenneth Stenlund gør Cphdans til Danmarks største danseskole.

- Min kone og jeg startede i bedste Matadorstil i Dragør Badehotel med syv hold. Når vi spillede højt, begyndte lyset at blinke, for det kunne det ikke tåle. Dengang havde vi 100 børn til afdansningsbal, så tog det om sig, siger Kenneth Stenlund.

Ved jubilæet blev der uddelt tre-, fem-, og 10-års medaljer. Sidstnævnte fik 12 personer. Omkring 30 kunne have fået den, men nogle af de store piger er rejst til USA. Der er et lille fast team af dem, der var med fra starten, der stadig holder ved, fortæller Kenneth Stenlund.

Jubilæumsshowet var delt op i to shows på hver fire timer. Hver show havde derfor 3000 mennesker inde. Og for dem optrådte deltagerne, der især var børn fra tre til 18 år, selvom danseskolen har medlemmer helt op til 78 år.

Hvert år præsenterer afdansningsballet et stort og på forhånd hemmeligt underholdningsnavn, sidste år var det Joey Moe, året før var det Christoffer. I år var det L.I.G.A.

Til slut blev der kastet 20.000 karameller ud til alle børnene.