20. januar 2021
Jude på 15 år er klar til at gå forrest med affaldssortering.
gallery icon

Se billedserie

Jude på 15 år er klar til at gå forrest med affaldssortering.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Velbesøgt indvielse af affaldsstation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Velbesøgt indvielse af affaldsstation
Furesø - 01. juli 2020 kl. 13:30

Indvielsen af Farum Midtpunkts affaldssorteringsområde var virkelig velbesøgt. Beboere fra midtpunktet strømmede til hele formiddagen med masser af spørgsmål om, hvordan affaldet skal sorteres.

Processen har været lang.
- Der er gået et stort arbejde forud for etableringen af anlægget til at sortere affald. Arbejdet har fungeret rigtig godt med deltagelse fra både Farum Midtpunkt, Vestforbrænding og Furesø Kommune. Teknik- og Miljøudvalget her i Farum Midtpunkt har været på forkant og det affaldsanlæg, vi nu kan se, er fleksibelt, så det vil kunne rumme flere fraktioner, for det bliver jo et krav i løbet af det kommende år, sagde udvalgsformand Lene Munch-Petersen (S) i sin tale.

Selv om der var flest voksne, fandt flere børn også ned til den sorteringsområdet, og de var virkelig engagerede.

Jude på 15 år var mere end klar.

- Det er rimelig dejligt, at der nu endelig er kommet affaldssortering i Farum Midtpunkt, så vi også kan være med til at sortere affaldet. Det skal jo genbruges og ikke bare brændes af, når nu muligheden er der. Min søster og jeg går ret meget op i at genbruge, så jeg tænker også det bliver os, der går ned med affaldet, lød det fra Jude.

Palle Rye og Maiken fra ejendomskontoret er allerede i gang med den videre planlægning og ideudvikler sammen med Tyge Ringbøl-Pedersen, der er teamleder på Genbrugsstationerne, så der kan blive sat nogle sjove og effektive indsatser i gang hen over året.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?