30. maj 2020
Hovsa. Fortovet ved butikkerne i Farum Landsby graves op den 31. oktober. Den besked fik butiksejerne på et møde torsdag med Furesø Kommune.
Hovsa. Fortovet ved butikkerne i Farum Landsby graves op den 31. oktober. Den besked fik butiksejerne på et møde torsdag med Furesø Kommune.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vejarbejdet fra helvede blev lige værre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vejarbejdet fra helvede blev lige værre
Opdateret 11. oktober 2019 kl. 14:18
Furesø - 11. oktober 2019 kl. 11:28
Af Mikkel Kjølby
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I kølvandet på artiklen om »Vejarbejdet fra helvede« holdt repræsentanter fra Furesø kommune møde med butiksejerne ved Akacietorvet i torsdags. Men det var ikke glade nyheder, som blev overbragt.

- Vi fik den besked, at den 31. oktober graves fortovet op foran butikkerne, fortæller Bente Knap fra KNAP Design og fortsætter:

- Vi kan lige så godt holde butikken lukket i november måned. Sådan opfatter jeg det i hvert fald. Jeg kan ikke se, hvordan kunderne skal kunne komme frem til min butik.

Furesø Kommune har tilsyneladende sat turbo på vejarbejdet. I hvert fald blev den anden vejbane gravet op torsdag. Det hele skal være afsluttet inden den 1. december, lovede Claus Torp, direktør for By- og Kultur i Furesø Kommune, i onsdagens avis.

- Hvis kommunen havde fortalt os om vejarbejdet i sommers, så havde vi kunne forberede os på det. Nu kommer det som en tyv i natten, hvor omfattende det egentlig er. Hvorfor har kommunen gennemført dialogmøder, når de ikke fortæller os om planerne for vejarbejdet, lyder det undrende fra Bente Knap.

Butikkerne i Farum Landsby havde planlagt et modeshow på fortovet den 31. oktober. Det er selvsagt aflyst.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?