20. oktober 2019
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vandets dag på genbrugspladserne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vandets dag på genbrugspladserne
Furesø - 21. marts 2019 kl. 11:36
Af Redaktionen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvem vil ikke gerne kunne drikke vand fra hanen? Og blive ved med det!

I Furesø Kommune bor flere af os tæt på en drikkevandsboring- og fælles for os alle er, at vi bor oven på vores drikkevand!

Derfor har Furesø Kommune fokus på vores drikkevand og på at undgå sprøjtegifte. Kommunen inviterer sammen med Furesø Vandforsyning og Danmarks Naturfredningsforening til "Vandets Dag" 24. marts klokken 10-12 på Farum Genbrugsplads og 13-15 på Værløse Genbrugsplads.

- Her har alle borgere mulighed for at indlevere sprøjtegift og til gengæld modtage en fliserenser eller bunddækkeplanter, som er gode hjælpere i kampen mod ukrudtet. Der vil være mulighed for at blive klogere på grundvandet og på, hvordan vi passer på det, ligesom vi står klar med gode tip til havepleje uden brug af gift. Man kan få gratis kompostorme til havens kompost og en "goodiebag" med blandt andet en lille pose frø til insektvenlige planter. For børnene vil der være mulighed for at deltage i konkurrencer med flotte præmier, siger Hanne Juel fra DN Furesø og fortsætter:

- Vi håber, du kommer forbi - og mest af alt håber vi, at du vil holde din have og flisegang giftfri, så vi også har rent drikkevand til de næste mange generationer.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede