13. april 2021
Nu starter arbejdet med at sætte retningen for Furesø - og alle borgere inviteres til at være med. Arkivfoto: Michael Wulff
Nu starter arbejdet med at sætte retningen for Furesø - og alle borgere inviteres til at være med. Arkivfoto: Michael Wulff
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vær med til at sætte dit fingeraftryk på Furesøs udvikling de næste 12 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vær med til at sætte dit fingeraftryk på Furesøs udvikling de næste 12 år

Kommunen inviterer alle til at komme ideer og forslag til Kommuneplan 2021

Furesø - 08. april 2021 kl. 10:04

Nu inviterer Furesø Kommune alle til at komme med idéer og forslag til Kommuneplan 2021, der sætter rammen for udviklingen af kommunen de næste 12 år.

Kommuneplanen sætter retning for kommende lokalplaner og rammer for de fysiske forhold i kommunen, fordelingen af by og land, infrastrukturen, parkeringsnormer, byggemuligheder med mere.

"Kommuneplanen handler om at skabe udvikling med respekt for vores bysamfund og natur. Derfor arbejder vi videre med at styrke vores bycentre med bynære boliger, og bevare det fokus vi har på at skabe åbne pladser med liv, ligesom vi styrker på bæredygtigt og seværdigt klimavenligt byggeri," udtaler formand for udvalg for byudvikling og bolig Egil Hulgaard i en pressemeddelelse fra Furesø Kommune.

Kommuneplanen vil bygge videre på de planer og politikker, der er blevet vedtaget inden for de seneste år, for eksempel Furesø Kommunes 2030-mål, Plan- og Agenda 21-strategien, boligpolitikken samt planer og projekter om trafik, natur, miljø, spildevand og vand.

Digital inddragelse
Kommunen oplever stor efterspørgsel på at kunne deltage digitalt i nærdemokratiet - derfor vil borgerinddragelsen i forbindelse med Kommuneplan 2021 også spille på digitale strenge.

På deltag.furesoe.dk kan alle komme med deres bidrag til en række temaer og emner, inden pennen sættes på papiret.

Debatten er åben fra 6. april til og med 31. april.

Også den færdige version af Kommuneplan 2021 undergår digital forandring.

Selv om man stadig vil kunne bestille et trykt eksemplar, vil kommuneplanen blive digital. Den bliver derfor mindre teksttung, og man kan klikke sig rundt i det indhold, man har størst interesse for.

Vedtages i december
Et forslag til kommuneplan 2021 forventes sendt i offentlig høring i løbet af sommeren, og den endelige vedtagelse forventes at blive i december. jesl

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?