25. juni 2021
Madsen & Kastberg VVS A/S har overtaget Seehuusen VVS i Farum. Pressefoto
Madsen & Kastberg VVS A/S har overtaget Seehuusen VVS i Farum. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vækstkomet køber og udvider VVS-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vækstkomet køber og udvider VVS-firma
Furesø - 12. maj 2021 kl. 14:21

Erhverv Madsen & Kastberg VVS A/S blev stiftet i oktober 2019 og overtog i december 2019 den veletablerede VVS-installatør Tommy Kjehr VVS & Kloak med 10 ansatte. Nu tager virksomheden endnu et skridt fremad med overtagelsen af den lokale VVS- og serviceforretning, Seehuusen VVS, i Farum.

"Vores ambition er at opbygge en mellemstor VVS, murer- og tømrervirksomhed med gode arbejdspladser indenfor en overskuelig årrække. Med overtagelsen af Seehuusen VVS styrker vi nu vores serviceforretning og får bedre fodfæste i Nordsjælland. Vi er helt sikkert interesseret i at overtage flere mindre VVS- og tømrerfirmaer i fremtiden," siger direktør Brian Kastberg.

Seehuusen VVS har været et familieejet firma i mere end 60 år. Madsen & Kastberg overtager Seehuusens navn, biler, kontor i Farum, kunderelationer og tre VVS-montører. De nordsjællandske kunder vil blive betjent på Seehusens nuværende telefonnummer, men telefonen bliver taget på kontoret hos Madsen & Kastberg i Rødovre. Jk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?