23. januar 2021
Tre unge mænd blev søndag varetægtsfængslet, sigtet for voldtægt af en ung kvinde ved en privat fest. Foto: Allan Nørregaard
Tre unge mænd blev søndag varetægtsfængslet, sigtet for voldtægt af en ung kvinde ved en privat fest. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tre unge fængslet for voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tre unge fængslet for voldtægt
Opdateret 29. marts 2020 kl. 17:57
Furesø - 29. marts 2020 kl. 17:51
Af Camilla Bjørkman Aagaard

Efter et grundlovsforhør i retten i Hillerød på mere end fire timer blev tre unge mænd på 18, 18 og 19 år søndag aften varetægtsfængslet frem til den 20. april, sigtet for voldtægt af en ung kvinde.

arrow Læs også: Tre unge mænd er fængslet for voldtægt ved privat fest

Den unge kvinde, der er omkring 20 år, blev ifølge sigtelsen voldtaget på skift af de tre unge mænd ved en privat fest i Værløse mellem klokken 02 og 04 natten til lørdag.

Kvinden var så beruset, at hun ikke kunne stritte imod. Foruden fuldbyrdet voldtægt blev hun angiveligt også udsat for voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

Kvinden anmeldte selv voldtægten lørdag, og hun blev undersøgt på Center for Voldtægtsofre lørdag aften, oplyser senioranklager Rikke Hald. De tre mænd blev anholdt natten til søndag med få minutters mellemrum.

Ifølge efterforskningsleder i Nordsjællands Politi Henrik Sejer kendte de tre sigtede og kvinden hinanden på forhånd.

De tre unge mænd nægter sig skyldige, og afgav i retten forklaring i sagen. Senioranklager Rikke Hald anmodede om lukkede døre af hensyn til efterforskningen, og det ønske tilsluttede de tre forsvarer sig. Dommeren valgte herefter at lukke dørene, og der blev også nedlagt navneforbud mod såvel de sigtede som den unge kvinde.

Ifølge Rikke Hald kan der være blevet optaget video af voldtægten, som nu skal efterforskes videre af politiet.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?